Aktywne Wpisy

fsfdjf +8
jakie polskie słodycze/przysmaki mogę kupić ludziom, którzy nigdy nic polskiego nie jedli? myślałam nad kabanosami, polskimi ogórasami i kisielem, ale co jeszcze mogłabym kupić to nie wiem
Czy są jakieś fastfoody w Krakowie, które są czymś innym niż frytki, zapiekanka, kebab, pizza, kiełbaska z nyski i jest to coś z prostych składników bez masy chemikaliów - jak najmniej przetworzone. Coś co można zjeść na ulicy czyli też nie stołówka.
#krakow #jedzenie #kebab #pytaniedoeksperta
#pytanie
#krakow #jedzenie #kebab #pytaniedoeksperta
#pytanie

Ludzie są różni a płeć nie determinuje zachowań, co najwyżej może zwiększać ich statystyczne prawdopodobieństwo
@Kopytnik_1: statystycznie tak. Ale nadal mówienie że kobiety/faceci coś tam to głupie generalizownie i tyle bo płeć nie determinuje zachowania. Jeden facet może mieć wiecej wspólnego z jakąś kobietą niż drugim facetem. To że coś jest statystycznie częściej nie znaczy że znaczy można generalizować
Po prostu traktujmy ludzi jak jednostki a nie jakieś grupy społeczne
Może jest to w---------e jeśli pracujesz z babami ale oprócz tego who cares
@Kopytnik_1: Nie, ten materiał nie absolutnie ciekawy w żaden sposób a treści produkowane przez Pawełka są zwyczajnie szkodliwe społecznie. Osoby takie jak on mają interes w tym żebyś jako facet miał jeszcze większą papkę z mózgu i siedział w bańce