Wpis z mikrobloga

via Android
  • 0
@Ghost2 tutaj troche fundamentalnie a troche spekulacyjnie. Wycenowo cofnęli się o pół roku, a otoczenie jest mocno zmienne. Działają czesciowo w energetyce gdzie bedzie nacisk na niska energię, do tego temat cła i kanadyjski właściciel. No jest ciekawie. Liczę że jednak otoczenie się unormuje, a wycena powróci do poziomów 60$ z dalszymi wzrostami
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@dzony77 wolfspeed to juz spekulacja. Mam ze srednia lekko ponad 6$. Tym dobraniem ja sobie jeszcze obniżyłem. Po pierwsze wierzę że ich nie pogrzebią, po drugie wahania na kursie dziennie są tak wielkie ze moze przy odrobinie lepszego sentymentu w ciągu kilku dni może być wzrost i pod 5o% a wtedy nie wykluczam realizacji.
Podobnie widze Atos. Ryzyko do potencjału jest kuszące
  • Odpowiedz
@mor3nko: atos bym uważał bo planują resplit akcji. Po nim akcje będą w okolicach 40 euro. Imo dopiero po tym warto rozważyć wejście. Według mnie pewnie mocno spadną po resplicie.

wolfspeed pewnie wejde ale musze jakoś bezpiecznie wyjść z renk group xd
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@dzony77 wiem o łączeniu akcji. Ma to ułatwić inwestowalnosc w spółkę a pewnym instytucjom ją umożliwić bo nie maga nabywać pennystockow a to jednak poważna firma :) patrze tutaj w długim terminie wiec chwilowe spadki sa wkalkulowane. Ja zbieram teraz, a fakt że Nowy CEO kupil tez za swoje prywatne pieniadze pakiet akcji za 8 mln € ze srednia 0.0037€ utwierdza mnie w decyzji
  • Odpowiedz