Aktywne Wpisy

Tyrande +436
Stare baby (i dziadki) się boją skorzystać z przystanku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#olsztyn #strangerthings #heheszki
#olsztyn #strangerthings #heheszki
źródło: image
Pobierz
MonazoPL +105
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz

Kiedyś jakiś mirek tutaj polecał Compense, dzisiaj akurat przypadkiem dostałem oferte od Uniqi i się zastanawiam, czy przy 'all risk' to w ogóle jest różnica między ubezpieczycielami poza ceną ?
#ubezpieczenia #nieruchomosci
( ͡º ͜ʖ͡º)
Szczerze odradzam tą firmę.
źródło: obraz
Pobierzźródło: obraz
PobierzDalej, tutaj to już w ogóle XD Uniqa jest lepsza bo koszty poszukiwania przyczyny szkody są limitowane XD uśmiałem się XD
Zresztą to porównanie dotyczy tylko sum ubezpieczenia, a nie czysto wyłączeń i zakresu ubezpieczenia. Co z tego że jakaś firma ma większy limit
Porównanie dotyczy ofert, któr dostałem. Porównanie OWU dało mniej więcej podobny wynik - wiadomo, że nie ma sensu ani potrzeby wyszczególniać każdej różnicy i nikt normalny tego nie zrobi.
źródło: obraz
PobierzSzkody własne to takie które sam sobie wyrządziłeś, np.