Aktywne Wpisy

Clefairy +45
Jak można tak wyprać mózgi ludziom, ze cieszą się z zabicia cywilów w Izraelu i gratuluje się z tego powodu irańskiemu fundamentalistycznemu reżimowi, który grozi wojną nuklearną?
Naprawdę nie wiem w jakim świecie idzie nam żyć skoro ludzie łykają każdą tiktokową propagandę.
#neuropa #iran #izrael #palestyna
Naprawdę nie wiem w jakim świecie idzie nam żyć skoro ludzie łykają każdą tiktokową propagandę.
#neuropa #iran #izrael #palestyna

źródło: s
Pobierz
#gielda
Prawie -10K zł na złocie dzisiaj w nocy. Zjadło cały zysk, finalnie ponad 1k usd w tym miesiącu na minusie z złota. Nie wchodzę więcej w CFD XD, niby nie dużo, bo mogę tyle zarobić w tydzień, ale słaby sen i sprwadzanie wykresu co godzinę powoduje, że jestem nie do życia. I tu nawet nie chodzi o samą kwotę, ale własnie o te sprawdzanie nałogowe wykresów co mi r---------a
Prawie -10K zł na złocie dzisiaj w nocy. Zjadło cały zysk, finalnie ponad 1k usd w tym miesiącu na minusie z złota. Nie wchodzę więcej w CFD XD, niby nie dużo, bo mogę tyle zarobić w tydzień, ale słaby sen i sprwadzanie wykresu co godzinę powoduje, że jestem nie do życia. I tu nawet nie chodzi o samą kwotę, ale własnie o te sprawdzanie nałogowe wykresów co mi r---------a

źródło: image
Pobierz
(temat dowolny)
#przegryw
Widzisz @Nieznajomy_U_Bram , nie tylko ja uważam że nienormalny jesteś
10 tomów to tylko główna seria a nie całe uniwersum
Jack London "Martin Eden" - o niespełnionym pisarzu
Jakub Małecki "Dżozef" - humorystyczna i niebanalna książka gdzie akcja zaczyna się od tego że pobity seba trafia do szpitala i im dużej tam siedzi tym dzieją się coraz bardziej nietypowe rzeczy(nie trzeba znać książek Josepha Conrada mimo że to mocno do niego nawiązuję).
Dziekuje wam pieknie!
♥️♥️♥️
Trylogia Ukryta Sieć (Jakub Szamałek)
Trylogia Millenium (Stieg Larsson)
Ślepnąc od świateł, Dawno temu w Warszawie (Jakub Żulczyk)
Droga (Cormac
♥️