Wpis z mikrobloga

• 2
@RandyBobandy no xd jest z ciebie, że nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. Wspominałem o rejestracji snu i wrzuciłem screena na którym nawet zakresliłem sen. Mógłbym nawet nie wrzucać screena i też dałoby się zrozumieć. Uzupełniając, w Garmin jest problem z rejestracją snu, jeżeli pracuje się na nocne zmiany. Trzeba przedstawiać czas zasypiania na powiedzmy 6-14 po nocnej zmianie, zamiast normalnej 22-6. W mi band nie trzeba tego robić, opaska sama rozpoznaje
  • Odpowiedz
@runnerrunner: coś masz chyba z czujnikiem tętna w Fenixie, u mnie łapie 20 min drzemki bez problemu. Zdarza mi się kłaść spać dopiero nad ranem i zegarek normalnie monitoruje sen i określa jego fazy. A nie zmieniam żadnych ustawień godzin snu.
  • Odpowiedz
@runnerrunner: mi ostatnio Epix zarejestrował drzemkę.... podczas snu... Jak? Oprogramowanie Garmin jest beznadziejne, i tak od lat. Zegarek dwa lata a ciągle jakieś błędy. A i jakość jest byle jaka. Już raczej Garmina nie kupię. Tydzień temu dostałem nowy bo w 20 miesięcznym coś się stało z kranem (podświetlenie się włączało bardzo delikatnie, kiedy ekran przechodził w tryb uśpienia, zauważyłem to jak się przebudziłem w nocy, za dnia nic nie
  • Odpowiedz
@runnerrunner: harmonogram mam 22-6.30 i tak też zwykle śpię. Nie pracuję na zmiany ale nawet dwa tygodnie temu poszłam spać dopiero o 7 rano i zarejestrował mi normalnie sen. Z tym że ja mam wyłączony tryb wyciszenia
  • Odpowiedz