Wpis z mikrobloga

@TAK_LONDUJOM_DEBESCIAKI: cipeuszy smutnokremlaków razić prądem.

Uchylić obowiązkowe szkolenia powinny być wdrażane natychmiast. Mam nadzieję że po prezydenckich to zrobią, mamy narzędzia by ścigać takich w całej UE co będą się uchylać. Mogą uciekać na wschód.
  • Odpowiedz
@TAK_LONDUJOM_DEBESCIAKI: Ja ruchalem jak jeszcze ciebie na swiecie nie bylo.
Poza tym rok zycia oddalem temu panstwu w bezsensowniej ZSW (ile ty incelu oddales zycia temu panstwu?)
I poza tym od 20 lat place skladki i podatki (ile ty oskarku placisz?)

Wiec stul wary i nie rob z siebie debila wiekszego niz jestes.

Smialo - poplacz sie do moderacji to usuna bo jestes obrazony za prawde.
  • Odpowiedz
@gorzki99: widać żal do państwa z powodu smutnego i nieudanego życia. Pewnie głosujesz na konfę z nienawiści, by młodszym pokoleniom było gorzej, lub z głupoty, co by wyjaśniało zgorzknienie które następuję gdy człowiekowi nie wyjdzie w życiu.
  • Odpowiedz
@Filjan: Wyslij szklana kule na gwarancje bo ci sie popsula.
1-moje zycie jest calkiem ok. Nie narzekam
2-na konfederussje to bym nie zaglosowal nawet jakby mi ktos bronia grozil (podobnie na pis i lewice)
3-w zyciu mi wszystko wyszlo. Pytanie co tam u ciebie skoro wrozenie ci nie wychodzi.
  • Odpowiedz
@TAK_LONDUJOM_DEBESCIAKI: Zgadzam sie zwlaszcza z akapitem o kobietach w wojsku. Nie bez przyczyny nie biora one udzialu w wojnach. Jaka role pomocnicze jeszcze ok. Ale we wszystkich dziedzinach, ktore by mozna przelozyc na dzialania wojenne mezczyzni dominują. Od sily, zręczności, taktyki, strategi i umiejetnosciach jak prowadzenie pojazdow o ktorej wspominasz.

Dodatkowo kobiety popelniaja tylko okolo 10% morderstw w statystykach. Nie potrafia zabijac jak mężczyźni. Wybieraja agresje psychiczna co wielokrotnie pojawia
  • Odpowiedz
@jacek-jerczynski: Widziales ten projekt? Znasz zalozenia? Bo przyznam szczeze ze ja nie. Dlatego krytykuje. Bo na 99,9% to bedzei teraz tak samo gowno warte jak bylo wtedy. Lata leca, czasy sie zmieniaja ale pewne rzeczy pozostaja niezmienne.

Wiec dopoki nie zobacze zalozen, projektu, danych i opcji to kazde pierolenie bede tak samo odbieral - jak pierolenie.

Rok woja zrobił z ciebie pacyfistę? Mamy olać zupełnie obronę
  • Odpowiedz
Jak zaruchacie to wróćcie incelki

@TAK_LONDUJOM_DEBESCIAKI: argumentum ad ruchanium. Mój ulubiony xd
Jeśli ktoś ma mieć obowiązek obrony ojczyzny to w zamian za jakieś przywileje i to mocne. A nie tak jak jest teraz że ktoś kto nic nie ma musi iść walczyć za tych co wszystko mają.
Dodatkowo jak mamy równość to kobiety też powinny brać w tym udział. Skoro w czasie pokoju służą w wojsku to w czasie
  • Odpowiedz
@TAK_LONDUJOM_DEBESCIAKI: Co ty człowieku p--------z? Masz jedno życie, jeśli chcesz je stracić w bezsensowny sposób, będąc rozwalonym na kawałki przez ruskiego drona w jakimś śmierdzącym okopie to droga wolna.

To OCZYWISTE, że wolę być "uchodźcą na zachodzie", niż trupem na na podlaskim zadupiu. Mam tu spłacone już mieszkanie, mam na koncie 6-cyfrową sumę pieniędzy i absolutnie nie będę czuł się frajerem wypoczywając na karaibskiej (ewentualnie hiszpańskiej) plaży, kiedy ty każdego
  • Odpowiedz
Jak dosłownie każdego dnia ruchają was politycy na których głosujecie, to jakoś nie myślicie o wyjechaniu z kraju. A gdy ma pojawić się sytuacja dotycząca nas wszystkich (bo wojna taką jest), to czym prędzej bierzecie nogi za pas?

@TAK_LONDUJOM_DEBESCIAKI: tak. Bo jak przez ich głupie decyzje i dyskryminację wybranych grup żyje mi się trochę gorzej, to dopóki jest to na akceptowalnym poziomie, nie ma sensu wywracać swojego życia o 180
  • Odpowiedz
Widziales ten projekt? Znasz zalozenia? Bo przyznam szczeze ze ja nie. Dlatego krytykuje.

@gorzki99: Cięzko dyskutować z człowiekiem, który krytykuje coś w ciemno i dla zasady.

Nie odpowiedziałeś zupełnie na
  • Odpowiedz
główny gwarant naszego pokoju (USA) stał się nieobliczalny i w razie czego, może się na nas wypiąć

@jacek-jerczynski: Ilu zolnierzy amerykanskich wycofano z Polski w ciagu ostatniego roku? Wznowiono dostawy broni amerykanskiej na Ukrainę. Tu nie ma zadnego wypinania, tylko JAKOŚ trzeba ZMUSIĆ Europe do powaznego podchodzenia do wlasnego bezpieczenstwa a nie jazdy na gapę na amerykańskich barkach i to chce osiagnac Trump a nie oddac Europe ruskim.
  • Odpowiedz
@TAK_LONDUJOM_DEBESCIAKI: Straszny jest ten poziom tchórzostwa w narodzie. Chyba kupię akcje jakieś firmy produkującej pampersy dla dorosłych. Uciekając za granicę będziecie tam najniższą formą życia. Ilu z was wykopki ma konkretny zawód? Chcecie żyć w obozach dla uchodźców albo w ciasnych pokojach w murzyńsko-arabskich dzielnicach i pracować fizycznie za marne pieniądze? Bo uchodźców będą miliony i praca stanieje. Wolę zginąć w walce niż żyć jako uchodźca na zachodzie.
  • Odpowiedz
Pewnie głosujesz na konfę z nienawiści, by młodszym pokoleniom było gorzej

@Filjan: XD Tak i dlatego młodzi głosują na konfę, a starzy na PIS i PO bo te dwie ostatnie dbają o interes młodych a nie starych.
  • Odpowiedz
Co na miejscu premiera rządu robisz? Zostawiasz cywili bez podstawowych umiejętności obrony? Przecież wszyscy nie dadzą rady uciec.

@jacek-jerczynski: To teraz mi wyjasniej jak Ty to widzisz.

Myslisz ze takie szkolenie to jak magiczna rozdzka zakrecic? Czary-mary i wszyscy staja sie johnem
  • Odpowiedz