Aktywne Wpisy

R4vPL +5
Gdzie Wy pracujecie ze możecie sobie pozwolić na siedzenie tu o tej porze xD
ja nie mogę spać i jakoś się trzeba odmóżdżyć
ja nie mogę spać i jakoś się trzeba odmóżdżyć

MajsterZeStoczni +113
ćpuny takie som
źródło: 147b3808919415f76791905143fd2e50686280f0947e5bc978f4ff26ae56e016
Pobierz

Zapraszam posiedziec rok w bezsensowniej ZSW. Potem zapraszam 20 lat pracowac i placic skladki i podatki. A dopiero potem polecam sie odzywac.
Uchylić obowiązkowe szkolenia powinny być wdrażane natychmiast. Mam nadzieję że po prezydenckich to zrobią, mamy narzędzia by ścigać takich w całej UE co będą się uchylać. Mogą uciekać na wschód.
Poza tym rok zycia oddalem temu panstwu w bezsensowniej ZSW (ile ty incelu oddales zycia temu panstwu?)
I poza tym od 20 lat place skladki i podatki (ile ty oskarku placisz?)
Wiec stul wary i nie rob z siebie debila wiekszego niz jestes.
Smialo - poplacz sie do moderacji to usuna bo jestes obrazony za prawde.
1-moje zycie jest calkiem ok. Nie narzekam
2-na konfederussje to bym nie zaglosowal nawet jakby mi ktos bronia grozil (podobnie na pis i lewice)
3-w zyciu mi wszystko wyszlo. Pytanie co tam u ciebie skoro wrozenie ci nie wychodzi.
Dodatkowo kobiety popelniaja tylko okolo 10% morderstw w statystykach. Nie potrafia zabijac jak mężczyźni. Wybieraja agresje psychiczna co wielokrotnie pojawia
Wiec dopoki nie zobacze zalozen, projektu, danych i opcji to kazde pierolenie bede tak samo odbieral - jak pierolenie.
@TAK_LONDUJOM_DEBESCIAKI: argumentum ad ruchanium. Mój ulubiony xd
Jeśli ktoś ma mieć obowiązek obrony ojczyzny to w zamian za jakieś przywileje i to mocne. A nie tak jak jest teraz że ktoś kto nic nie ma musi iść walczyć za tych co wszystko mają.
Dodatkowo jak mamy równość to kobiety też powinny brać w tym udział. Skoro w czasie pokoju służą w wojsku to w czasie
To OCZYWISTE, że wolę być "uchodźcą na zachodzie", niż trupem na na podlaskim zadupiu. Mam tu spłacone już mieszkanie, mam na koncie 6-cyfrową sumę pieniędzy i absolutnie nie będę czuł się frajerem wypoczywając na karaibskiej (ewentualnie hiszpańskiej) plaży, kiedy ty każdego
@TAK_LONDUJOM_DEBESCIAKI: tak. Bo jak przez ich głupie decyzje i dyskryminację wybranych grup żyje mi się trochę gorzej, to dopóki jest to na akceptowalnym poziomie, nie ma sensu wywracać swojego życia o 180
@gorzki99: Cięzko dyskutować z człowiekiem, który krytykuje coś w ciemno i dla zasady.
Nie odpowiedziałeś zupełnie na
Komentarz usunięty przez moderatora
@jacek-jerczynski: Ilu zolnierzy amerykanskich wycofano z Polski w ciagu ostatniego roku? Wznowiono dostawy broni amerykanskiej na Ukrainę. Tu nie ma zadnego wypinania, tylko JAKOŚ trzeba ZMUSIĆ Europe do powaznego podchodzenia do wlasnego bezpieczenstwa a nie jazdy na gapę na amerykańskich barkach i to chce osiagnac Trump a nie oddac Europe ruskim.
@Filjan: XD Tak i dlatego młodzi głosują na konfę, a starzy na PIS i PO bo te dwie ostatnie dbają o interes młodych a nie starych.
@jacek-jerczynski: To teraz mi wyjasniej jak Ty to widzisz.
Myslisz ze takie szkolenie to jak magiczna rozdzka zakrecic? Czary-mary i wszyscy staja sie johnem