Wpis z mikrobloga

@dzem_z_rzodkiewki: normalnie. 2 tygodnie temu wymienialiśmy łóżko - wynieśliśmy wieczorem starą ramę pod wiatę, na miejsce na ponadgabaryty, następnego dnia był odbiór.
Czemu uważasz, że nie można tego zsynchronizować?
  • Odpowiedz
@dzem_z_rzodkiewki: zamów, dzień czy dwa przed dostawą rozkręć starą ramę, w częściach dużo miejsca nie zajmie, jakoś się przemęczysz. A nowy materac możesz położyć chwilowo na stary i stary wynieść na końcu.

Szukasz sobie problemów, których nie ma.
  • Odpowiedz
@dzem_z_rzodkiewki jak wymieniałam materac to sklep z materacami miał usługę odbioru starego materaca - panowie przyjechali przywieźli nowy a stary zabrali, usługa jest generalnie płatna.
Jeśli nie byłoby tej usługi to raz w miesiącu wspólnota podstawia kontener na gabaryty.
  • Odpowiedz
@dzem_z_rzodkiewki: Kontynentalne to trochę odważnie ale podrzucisz linka do tego co masz na oku? Ogólnie bardziej sprawdzają się w hotelach niż w domach. Ja bym szedł w coś co ma otwierany do góry stelaż z regulacją listewek(np https://bigmeble.eu/pl/p/Lozko-tapicerowane-z-pojemnikiem-Cosenza/9890 ) i jakiś materac pokroju Syriusz New czy coś. Zawsze zostaje Ci wtedy sporo miejsca na przechowywanie w łóżku (a w bloku to chyba ważne). Ja np ostatnio zamknąłem kota tam przez
  • Odpowiedz