Wpis z mikrobloga

@RussellSuperFan najbardziej neutralna osoba z obecnego uniwersum. Punktował z-----e jazdy zarówno 207 jak i Krecika, ale za bardzo czasem odlatywał, jak np z tym, szczaniem na drzwi czy pijackimi lajtami. Koniec końców nie był tak zepsutym człowiekiem jak te latexy i jego udział był raczej motywowany pozytywnymi intencjami
  • Odpowiedz
@RussellSuperFan: on musi dawać w palnik. Tłumi emocje jakimiś prochami od lekarza bądź ogarnia sobie mniej legalnymi kanałami. To jest taka sinusoida, że głowa mała. Tydzień zachowuje się racjonalnie i siedzi pod kamieniem, a potem dwa dni leci all out. Po wszystkim, kiedy wraca do przytomności oczywiście wszystko skrzętnie kasuje. Mam na myśli Sławeczka ofc( ͡° ͜ʖ ͡°) a origami się zupełnie nie dziwię, że się
  • Odpowiedz
@RussellSuperFan: Nie mam zdania. Szanuję za działania i kibicuję, ale patrząc tak "prywatnie", jako czysto na człowieka/ewentualnego ziomka, to pachnie strasznym narcyzmem, aż za dużym. GDYBY NIE JA powtarzane setki razy, totalny brak skromności i w sytuacjach, gdy można byłoby odpuścić takie komentarze, ten daje dalej.

Po części próbuję zrozumieć i "wierzyć", że to przez za duże emocje, bagaż doświadczeń w tym temacie. Mam na myśli wszystko to, co przeżył
  • Odpowiedz