Wpis z mikrobloga

I jeszcze pytacie czy się dobrze czuje, wiem wykopki lubią obrażać jak się ma gowno do powiedzenia

@fakty_i_faktury: mocne słowa jak na kogoś kto wysrał tyle komentarzy o niczym

No co was powstrzymuje potezna europo xd

@fakty_i_faktury: eh saszka saszka, masz już kibel do srania czy nadal w pole robisz?
  • Odpowiedz
@hakeryk2: szczerze, to nie rozumiem tego chłopka, i ogólnie broke ass stanów zjednoczonych, którym odsetkowy wuj wychodzi już gardłem. Zapożyczmy się na 110% budżetu kurna europa pokryje, nie wiem co oni mają w baniach.
  • Odpowiedz
@fakty_i_faktury: a co ci się w naszym wojsku nie podoba pod tym względem? wszystkie rakiety, czołgi i pojazdy są właśnie integrowane pod polskie systemy kierowania ogniem i zarządzania jak np,. topaz kolejny przygłup wykopek co myśli ze jak skrytykuje to ma racje ehhh. szkoły wojskowe przygotowane na dzisiejsze realia? co to za zdanie wgl XDD. Według ciebie to nasze szkoły wojskowe są przygotowywane do realiów mieszka 1 czy o co
  • Odpowiedz
@dartyr: przede wszystkim aspekt droniarski. Mówił to już ktoś, może wolski, że powinniśmy już teraz produkować masowkę drogową, a nie tylko fly eye.
Wyposażenie wojska też jest słabe nie mów że nie, chodzi o podstawowe rzeczy.
No i zapas amunicji artyleryjskiej i jej duże możliwości do produkowania

Nie jestem specem w dziedzinie powtarzam tylko po tych którzy wydaje się mówią logicznie xd
  • Odpowiedz
@dartyr: wydaje się co?
Rozmawiasz z kimś na wykopie oczekujesz ode mnie znajomości wszystkich wydatków i planów?
A jeśli powiem ze mi się wydaje to już
A szkoda strzepic ryja, zapominam że tu każdy może pisać.
  • Odpowiedz
@fakty_i_faktury: typie weź się nie odzywaj już. Co innego zwykłe komentowanie, a co innego pisanie czegoś jakby sie na tym znało na 10000% i robienie z siebie mądrego krytykanta co nic tak naprawdę nie wie. żałosne. po prostu już nie pisz
  • Odpowiedz
@fakty_i_faktury: zyebem to ty jesteś czego dowód dałeś powyżej, ja nie muszę pokazywać innym jak się znam bo coś się znam i dowód na to masz w moim komentarzu powyżej, a teraz won
  • Odpowiedz
@masz_fajne_donice: polska leży w takim miejscu że to nieuniknione.
Popieranie trumpa to błąd? Czemu?
Popieranie bidena byłoby zbawieniem? Wyjaśnij mi proszę jakim cudem, myślisz że biden by wysłał atomówki na Putina jakby nam zastrzelili 50 pograniczników?
A może Kamila haris co nie umie się wysłowić, jest takim holownią co umie tylko to, co wykuł na pamięć
  • Odpowiedz
polska leży w takim miejscu że to nieuniknione.

@fakty_i_faktury: Nieuniknione za rządów Trumpa. Jak rządził Biden nie było z tym problemów bo mieliśmy mocne oparcie w NATO.

A może Kamila haris co nie umie się wysłowić, jest takim holownią co umie tylko to, co wykuł na pamięć

Po tym co się dzieje w dyplomacji wygląda że to Trump i jego ludzie nie umieją się wysłowić. Wyzywanie sojuszników od małych ludzi
  • Odpowiedz