Przez ponad rok używałem tylko Yves Saint Laurent Y i szukam czegoś podobnego. Przestudiowałem poradnik, fragrantice oraz perfumehub i wybrałem te próbki.
@Greg36 nie wolisz kupić od któregoś z Mirków z tagu po 5-10 ml kilku zapachów? Ja ostatnio tak zrobiłem zdając się na doświadczenie Mirka @Slejpnir (pozdrawiam) i jestem bardzo zadowolony, a ceny za te flaszki po 1ml to jest absurd.
@Kremufka2137: Jakbym znalazł kogoś kto by miał chociaż połowę z w/w to chętnie, nie mam porównania cenowo sprawdziłem jedynie by byli sprzedawcy z perfumehuba.
@Greg36: a nie chcesz się gibnąć do Sephory/Douglasa/lokalnej drogerii, żeby przetestować te perfumy? Jeśli masz taką możliwość, to zamawianie tych zapachów mija się z celem.
@Greg36: przecież to wszystko znajdziesz stacjonarnie w Sephorze, Douglasie czy Notino. Nawet jak mieszkasz na wsi to paliwo czy bus do miasta będzie tańszy.
Szkoda kasy na kupowanie odlewek chyba że chcesz potestować jakiś zapach globalnie przez kilka dni to bierz po 5ml tego co cię zainteresuje od Mirków z tagu
Ma to sens, czy może coś wyrzucić / dodać?
#perfumy
źródło: 1
PobierzBolą mnie oczy od tych cen (╥﹏╥)
albo pojedz do miasta i powachaj xd taniej wyjdzie
Szkoda kasy na kupowanie odlewek chyba że chcesz potestować jakiś zapach globalnie przez kilka dni to bierz po 5ml tego co cię zainteresuje od Mirków z tagu