Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Siema korpomirko, mam rok doswiadczenia w AR w SSC, jaka stawka bedzie przyzwoita na stanowisku na ktore kandyduję? Praca w #poznan
https://www.linkedin.com/jobs/view/fapa-analyst-at-adm-4078786623/?originalSubdomain=pl

Myslalem zeby poprosic o 8500 brutto. Malo/duzo?

Przy okazji - moze ktos pracuje w ADM i ma cos do powiedzenia o firmie?

#korpo #korposwiat #pytanie #pracbaza #finanse #ksiegowosc

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny

🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt

• 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: chyba sobie jaja robisz z taka stawka jak dla stazysty ktory przepisuje liczby do excela.. wolaj 12k na start i gwarancje, ze jak sie sprawdzisz to bedzie wiecej, szanuj swoj czas gdy jestes w zyciowym prime time i wyceniaj adekwatnie
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: podobne pieniądze miałem w swojej pierwszej pracy w korpo ponad 10 lat temu. Wtedy to był poziom 2 średnich krajowych, teraz to mniej niż jedna. Nie muszę chyba dodawać, że ceny wszystkiego, od żywności po samochody, były wtedy znacznie niższe.

Moim zdaniem 8500 za robotę, która wymaga jakichkolwiek umiejętności, edukacji i doświadczenie to zdecydowanie za mało. Spróbuj wynegocjować 12k. Jak to poza budżetem ale im się spodobasz to może
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @hu-nows @Yogi_ Zwróćcie uwagę, że mówię o Poznaniu, nie stolicy i mam zaledwie roczne doświadczenie w dziale AR na juniorze. Byc moze 8500 to lekko zanizone oczekiwania ale 12000 to pewnie lider tego dzialu zarabia xD W obecnej pracy wynagrodzenie juniorow to jakies 6k brutto :D Niemniej dzieki za odpowiedz - tak czy siak dalo mi to do myslenia ;)

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo
  • Odpowiedz