podjąłem decyzje w sumie nie ma co ryzykować kontem na wykopie i rozsyłać linków w wiadomości prywatnej nie wiadomo czy polsat aż tak mocno nie straszy wykopu że ci będą przeglądać aż PW, co nigdy nie słyszałem o tym aby na wykopie ktoś coś miał za PW poza rozsłyaniem malware czy grożeniu
niby mógłbym paru, garstce zaufanych dawać ale ciągle się bije z myślami jedyny sposób to chyba pisać komuś jak pyta gdzie znajdzie odcinki nie podając linków, zwyczajnie mówić co ma wpisać w google i gdzie wejść gdzie kliknąć #awanturaokase
@Jelony: jeszcze nic ale wpadłem na taki pomysł właśnie pamiętam że dla fanów świat według kiepskich były takie instrukcje i działały, sam w ten sposób znalazłem pełny odcinek sylwestrowanego odcinka WIELKI BAL z jakiegoś forum, wtedy instrukcja brzmiała - wejdz na te forum, znajdz kategorie seriale, potem znajdz takiego użytkownika co pisał tam i działało, szkoda że PEB już nie istnieje
w sumie nie ma co ryzykować kontem na wykopie i rozsyłać linków w wiadomości prywatnej
nie wiadomo czy polsat aż tak mocno nie straszy wykopu że ci będą przeglądać aż PW, co nigdy nie słyszałem o tym aby na wykopie ktoś coś miał za PW poza rozsłyaniem malware czy grożeniu
niby mógłbym paru, garstce zaufanych dawać ale ciągle się bije z myślami
jedyny sposób to chyba pisać komuś jak pyta gdzie znajdzie odcinki nie podając linków, zwyczajnie mówić co ma wpisać w google i gdzie wejść gdzie kliknąć
#awanturaokase
pamiętam że dla fanów świat według kiepskich były takie instrukcje i działały, sam w ten sposób znalazłem pełny odcinek sylwestrowanego odcinka WIELKI BAL z jakiegoś forum, wtedy instrukcja brzmiała - wejdz na te forum, znajdz kategorie seriale, potem znajdz takiego użytkownika co pisał tam i działało, szkoda że PEB już nie istnieje