Aktywne Wpisy

szzzzzz +35
"By 2030, depression is projected to be the leading cause of disability and mortality globally. This is due to a combination of premature deaths and years lived with disabilities."
#antynatalizm #psychologia #depresja
#antynatalizm #psychologia #depresja

mickpl +163
Na początku był kwik deweloperów, potem fliperów, a teraz już nawet pośredniki na yt mówio, że no jest kiepsko.
Tylko dlaczego w takim razie, mimo ATH, braku sprzedaży i w zasadzie konsensusu, że kaplica - ceny stoją w miejscu XD
Wysuwałem taką teorię już dawno temu. Otóż nosacz zwyczajny ma taką charakterystykę, że zesra się, ale ceny nie spuści. Może dodawać, zdejmować, czekać 2 lata na konesera, no ale 20% niżej to nie,
Tylko dlaczego w takim razie, mimo ATH, braku sprzedaży i w zasadzie konsensusu, że kaplica - ceny stoją w miejscu XD
Wysuwałem taką teorię już dawno temu. Otóż nosacz zwyczajny ma taką charakterystykę, że zesra się, ale ceny nie spuści. Może dodawać, zdejmować, czekać 2 lata na konesera, no ale 20% niżej to nie,

- granice zostaną zamknięte w około 30 minut od orędzia Prezydenta
- mosty zostaną zablokowane prze wojsko - wjazd tylko na przepustce
- system GPS zostanie wyłączony
- całkowita blokada dróg (w tym autostrad) dla ludności cywilnej
- stacje paliw zostaną udostępnione tylko wojsku.
#polska #wojna #wojsko #nato #rosja #ukraina #obowiazkowecwiczeniawojskowe + dodaje nowy tag do obserwowania >>>> #czasobrony
https://www.youtube.com/shorts/y2SyDXJy4_A
Poprawiłem link do shorta.
1- W tym kraju nic nie dziala. Skad wiec zalozenie ze te zalozenia zadziaja?
2- jakbys tak nie zauwazyl to na granicy nie ma plotu/muru. Nie trzeba mostem jechac. Da sie przejsc "gdziebadz"
3- ta... wylacza gps. Tak selektywnie ze tylko obywatelom - wojsko bedzie dalej mialo :D dobrzy sa :DDD
4- calkowita blokada drog.... Ile my tego wojska mamy? 4 miliardy zeby wszystkie
1. Akurat to zadziała, uwierz mi. ( ͡° ͜ʖ ͡°) -użyje się Policji i reszty służb do pomocy.
2. Będą blokady dróg - musisz jechać polami i to bez świateł, ponieważ będzie obowiązywał również zakaz używania świateł w pojazdach cywilnych
3. Wojsko ma inne systemy niż GPS - to ludność cywilna pomijając prepersów jest na niego zdana.
4. Drogi zostaną udostępnione wojsku Polskiemu oraz sojusznikom z NATO - będzie
Każdy zdroworozsądkowo myślący człowiek zdaje sobie z tego sprawę. Niestety jest ich mniejszość.
Jak jesteś ciekaw szczegółów to dowiedz się czemu pewna jednostka musi sobie prać sama, albo czemu żołnierze robią zakupy domowe. A granicy, a to naprawdę wierzchołek ;)
1. tak jak wszystko w tym kraju? No to wierze - w 2h mnie w tym kraju nie bedzie :)
2. O to juz pytalem - ilu my mamy tych zawodowych zolnierzy ze zablokuja wszystkie drogi? 4 miliony? No bo zakaldam ze wiesz zze nie tylko autostrady w tym kraju sa? Wszystkie lokalne drogi zablokowac? Powodzenia.
No i genijalny pomysl - wyslijmy wszystkich do blokowania drog - po co nam
1. Obyś był w stanie się wydostać z tego państwa z dykty - serio tego Ci życzę.
2. Do blokady dróg użyje się nie tylko wojska, ale i Policji oraz reszty służb - prawdopodobnie zostaną zablokowane tylko drogi wyjazdowe + wojewoda wyda zakaz opuszczania miejsca zamieszkania. Każdy kto nie posiada przepustki będzie zatrzymany.
3. Nie tylko GPS, ale GSM i inne publiczne systemy zostaną wyłączone - w skrócie- telefony staną się bezużyteczne.