Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 76
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ntdc:

- system GPS zostanie wyłączony

Nie słyszałem żeby polska posiadała satelity a co dopierdo coś takiego jak GPS,przecież to amerykański wynalazek i oni tam kurek trzymają

- mosty zostaną zablokowane prze
  • Odpowiedz
  • 0
@gorzki99 kozaczyć sobie na wykopie możesz. Ciekawe jak autem gdziekolwiek przejedziesz. A bez auta to powodzenia z plecakiem.
Zresztą nawet te boczne będą odcięte. I niestety, wszystko zadziała
  • Odpowiedz
Naiwny jesteś. Oprócz wojska masz też inne służby, do tego nie ma problemu w tym cywilom zablokować GPS.
  • Odpowiedz
W tym kraju nic nie dziala. Skad wiec zalozenie ze te zalozenia zadziaja?

@gorzki99: Na Wykopie krzyczą, że ''silni wobec słabych''. Co to za problem żetonami drogi obstawić?

jakbys tak nie zauwazyl to na granicy nie ma plotu/muru. Nie trzeba mostem jechac. Da sie przejsc
  • Odpowiedz
@Pharos: ja raczej blizej mam do poludniowej granicy. Juz widze jak mnie beda szukac w jakies wiosce w czechach czy na slowacji :P Mamy tyle sil i srodkow zeby je poswiecac na przeczesywanie dziur czy czasem gorzki99 tam sie nie zaszyl :) No bo reszta sil i srodkow wykonuje dzialania operacyjne :D

Siorka z mlodym do znajomych w niemcowni a ja mam duzo opcji :D

@Logytaze A gdzie ja mowie
  • Odpowiedz
@naganiaczherculesa: Najpierw siorka z mlodym sie znajdzie w bezpiecznym miejscu a potem ja sie o siebie zatroszcze. Na pewno nie mam zamiaru ginac za politykow, ten kraj i jego spoleczenstwo (czyli takich jak ty)

Plecaka nie mam spakowanego bo ja sie zawsze pakuje w ostatnim momencie.

Ale ciesze sie ze dotarlo do ciebie jak sie zblazniles. Google, gps, internety... Wy serio bez tego zginiecie (albo siadziecie i zaczniecie plakac :D)
  • Odpowiedz
@naganiaczherculesa: No i widzisz jak ty nic nie ogarniasz? Po co siorka z dzieckiem ma do czech jechac jak ma dobrych znajomych w niemcowni? A kobiet i dzieci poki co to nie maja zamiaru brac wiec na granicy nie zatrzymaja. Poza tym to "male dziecko" ma 14 lat i wiecej po gorach chodzilo niz ty.
  • Odpowiedz