Aktywne Wpisy

wykop +150
Drodzy Wykopowicze! 🌷🐣
Z okazji Świąt Wielkanocnych życzymy Wam przede wszystkim spokoju i radości – tej prawdziwej, płynącej z bycia razem, śmiechu przy wspólnym stole i chwil, które zostają z nami na długo. Niech ten czas pozwoli Wam złapać oddech, nabrać dobrej energii i spojrzeć na wszystko z nową perspektywą.
Dziękujemy, że jesteście częścią tej wyjątkowej Społeczności i tworzycie miejsce pełne energii, pomysłów i wspólnego działania.
Wesołych
Z okazji Świąt Wielkanocnych życzymy Wam przede wszystkim spokoju i radości – tej prawdziwej, płynącej z bycia razem, śmiechu przy wspólnym stole i chwil, które zostają z nami na długo. Niech ten czas pozwoli Wam złapać oddech, nabrać dobrej energii i spojrzeć na wszystko z nową perspektywą.
Dziękujemy, że jesteście częścią tej wyjątkowej Społeczności i tworzycie miejsce pełne energii, pomysłów i wspólnego działania.
Wesołych

źródło: Wielkanoc
Pobierz
hacerking +71
Mam pytanie, czy ja jestem jedynym fanem #cdaction którego razi to, iż #rozowepaski przy swoim pierwszym filmie na kanale od razu odsłania dekolt?
Nie, nie jestem gejem, lecz uważam, że to przesada.
#kiciochpyta #gry #yt
Nie, nie jestem gejem, lecz uważam, że to przesada.
#kiciochpyta #gry #yt

źródło: 39b439a077156d4014daca71bb0ce2cfc318b3927ab7d34acf0ae383a40fd80f
Pobierz
Tylko dlaczego w takim razie, mimo ATH, braku sprzedaży i w zasadzie konsensusu, że kaplica - ceny stoją w miejscu XD
Wysuwałem taką teorię już dawno temu. Otóż nosacz zwyczajny ma taką charakterystykę, że zesra się, ale ceny nie spuści. Może dodawać, zdejmować, czekać 2 lata na konesera, no ale 20% niżej to nie, NIE DA SIĘ OKRAŚĆ itd.
Dlatego dalej uważam, ze jedyny możliwy scenariusz spadkowy w tym kraju to akumulacja, overbalance i panic sell. Nie wiem jak, w którym momencie - ale tylko gwałtowne załamanie sentymentu i wyprzedaż w panice jest w pełni zgodna z nosaczową charakterystyką.
#nieruchomosci
@mickpl: Kiepsko to mają Areczki tacy jak my. Ci o których piszesz radzą sobie dobrze.
@mickpl: Temat walkowany byl na tagu wielokrotnie i pierwszy do tego nie doszedles. Polak nie sprzeda taniej niz kupil. Predzej bedzie jadl gruz a sam nieruch zmarnieje niz opusci cene (a czesto
to jest wolny rynek.
@mickpl: "na mieszkaniach nie da się stracić" z d--y się nie wzięło
@przeciwko78: A to już zależy i tu się robi śmiesznie. Bo jak ktoś chce jednak sprzedać to musi się teraz godzić na srogi upust XD
@KK44: To raczej trochę mało XD Panic sell to moim zdaniem gdyby eskalowała wojna, spadła u nas jakaś b---a, ogłoszono stan wyjątkowy czy różne takie scenariusze. Nawet jak Al Paszino ogłosi, że dopłat nie będzie to większość sprzedających nawet się o tym nie dowie.
czerpiesz z tego jakąś niezdrową satysfakcję.