Aktywne Wpisy

smutny_czlowiek +1176
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

wybryk_natury +131
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
@gorzki99: nie korzystasz w cywilnym sprzęcie z tego samego sygnału GPS co wojsko, teoretycznie można cywila wyłączyć softwareowo, no ale to musi zrobić USA i się tego nie praktykuje
Wyłączą również GSM kolego. Te 2 systemy na 100% będą wyłączone - nawigacja i telefony komórkowe staną się bezużyteczne.
@ntdc:
Ad2: No tak. W razie "W" wszystkie sluzby zostana rzucone do blokowania drog zeby nikt nie uciekl. A wrog niech se kraj zabiera. Te sluzby nie beda mialy wazniejszych spraw na glowie niz blokowanie drog :DDD
Ad3. wylacz
Dyskutujemy na poziomie, ale idziesz drogą wyparcia argumentów i brakuje tylko, żebyś mi napisał "Nie zesraj się".
Może warto się czasem zastanowić nad argumentami drugiej strony?
Miłego wieczoru.
@xiv7:
A kilkukrotne zakłócanie sygnału GPS w
źródło: 11
PobierzWymysliles sobie ze tylko autostrady i mosty prowadza za granice - kolejna TOTALNA BZDURA
Wymysliles sobie ze ludzie nie potrafia przejsc przez granice poza przejsciem granicznym. KOLEJNA TOTALNA
Yhm i masz na tyle liczne jednostki ze ROWNOCZESNIE obstawia granice zeby bronic je przed wrogiem i W TYM SAMYM CZASIE obstawia
bedzie widoczny przemarsz ruskich wojsk, one nie pojawia sie pod granica za pomoca teleportu. takie rzeczy trwaja i beda relacjonowane w mediach. kto bedzie chcial, ten zdola uciec.
@Jan_Jasnieoswiecony: Miras rok zycia oddalem temu panstwu wbrew swej woli. Bede chcial to zwieje szybciej niz mi wysla powiadomienie ze mam sie pojawic.
Zanim jednak zwieje to zapewnie bezpieczenstwo tym na ktorych mi zalezy.
Nie mam najmniejszego zamiaru narazac sie za zdrowie politykow czy tego spoleczenstwa. Za duzo im oddalem a nic nie dostalem.
@ntdc Ostatnio jechałem na Ukrainie, gdzie była awaria GPS (zakłócanie?) a tam w części kraju nawet znaków nie ma, bo zerwane/zamazane. I co? I nic. Odpaliłem mapę w telefonie i jechałem po mapie bez GPS. Tak jak się to robiło przez dziesiątki lat. W czym miałoby to komukolwiek przeszkodzić? Mój ojciec i dziadek większość życia jeździli bez GPS.
- wszystkie żappsy należące do mężczyzn w wieku poborowym zostaną zarekwirowane
- milion grzybiarzy zostanie powołanych do służby pilnowania zielonej granicy z Niemica, Czechami i Słowacją. Będzie to służba samofinansująca się ponieważ w przerwach między ściganiem uciekinierów grzybiarze będą zbierać grzyby, a te będą sprzedawane do USA
- każdy samochód mający elektronikę zostanie zdalnie zablokowany przez Tuska i/lub Kaczyńskiego. Jest akurat taki
@BenAli: OK ja mlody nie jestem ale bez przesady :) Ale tak wlasnie sie europe zwiedzalo. MAPA (i umiejetnosc jej czytania :P)
Koles jest odklejony na maksa skoro twierdzi ze mamy na tyle sluzb ze obstawia kazdy kilometr granicy bo przeciez nic innego do roboty sluzby nie beda mialy