Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +271
Nawiązując do tego wczorajszego wpisu, gdzie wywiązała się ciekawa dyskusja o tym, że Robert Makłowicz prywatnie nie jest wcale taki sympatyczny jak w mediach - jakie macie prywatne doświadczenia z polskimi celebrytami? xD U mnie tak:
1) Krzysztof Ibisz - miałem przyjemność zamienić słowo po koncercie w Radomiu, gdzie był konferansjerem. Po prostu mega gość, chyba moja ulubiona postać z kolorowych gazet
2) Kuba Wojewódzki - spotkany na stacji benzynowej. Szok,
1) Krzysztof Ibisz - miałem przyjemność zamienić słowo po koncercie w Radomiu, gdzie był konferansjerem. Po prostu mega gość, chyba moja ulubiona postać z kolorowych gazet
2) Kuba Wojewódzki - spotkany na stacji benzynowej. Szok,
źródło: FE64B69E-9077-4BD6-8308-8072DDE8BF81
Pobierz
Cozwykopem +33

#obowiazkowecwiczeniawojskowe
źródło: comment_B0z6xm22Cr29PX5b2m7GX44dGZxoMfmb
PobierzJak wyżej, będziesz traktowany jak śmieć i koronnym argumentem Francuzów na absolutnie wszystko będzie pytanie dlaczego nie walczysz za swoją ojczyznę. Widać to u nas, ile jadu Polacy wylewają już na Ukraińców
@szzzzzz: w sensie dawać benefity, traktować jako lepszą kategorię ludzi itd?
***cie, ofermy :D Granice będą zamknięte, a ja z kumplami z WOT-u bardzo chętnie będziemy was zawracać :Dźródło: download
Pobierz@Jan_Jasnieoswiecony: rozstawianie mobilnych ołtarzy?
@Jan_Jasnieoswiecony: czemu wy wszyscy zawsze tacy spragnieni męskich zażyłości?
Komentarz usunięty przez autora
Ja jestem z tych co uważają, że w każdej dotychczasowej wojnie najlepiej wychodzili ci co mieli trochę kasy i oleju w głowie i różnymi ścieżkami od konfliktu się odsuwali.
Takie zachowania mają swoje źródło w czasach kiedy człowiek był jeszcze bardziej prymitywnym stworzeniem i to mu pomagało przetrwać. Ludzie żyli w osadach i człowiek