Wpis z mikrobloga

Z okazji zapowiedzianych, obowiązkowych ćwiczeń wojskowych chciałbym ogłosić, że na mnie pieniędzy wydawać nie trzeba. Jestem w pełni świadomy jak wiele zrobił dla mnie ten kraj, a sumując to wszystko uroczyście obiecuję, że dzień po przekroczeniu naszych granic przez pierwszego, ruskiego żołnierza wezmę co się da i dam drapaka byle dalej na zachód. Na tym polega odpowiedzialność.

#obowiazkowecwiczeniawojskowe
  • 112
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mickpl: nie przejmuj się, jak będziesz ginął bez nogi pod lublinem to oskar, którego ojciec miał 50% marży na mieszkaniach wraz z jego dziewczyną julią wrzucą flagę polski na instagrama w 2 rocznicę wybuchu wojny. oczywiście z wysp kanaryjskich
  • Odpowiedz
dzień po przekroczeniu naszych granic przez pierwszego, ruskiego żołnierza wezmę co się da i dam drapaka byle dalej na zachó

@mickpl: To będzie o jakiś miesiąc za późno xD
  • Odpowiedz
ruskiego żołnierza wezmę co się da i dam drapaka byle dalej na zachód. Na tym polega odpowiedzialność.

@mickpl: zanim ten ruski nogę położy to granicę będą już dawno zamknięte i obstawione
  • Odpowiedz
@mickpl: kiedyś ktoś mądrze powiedział, że państwo ma zachęcić ludzi do obrony. Tymczasem naszego państwo, tak buduje takie poczucie, że większość wciśnie majątek w plecak i tyle po nich. A część ludzi tak zareaguje.. xD
mac_mod - @mickpl: kiedyś ktoś mądrze powiedział, że państwo ma zachęcić ludzi do obr...

źródło: 9mll9h

Pobierz
  • Odpowiedz
inwestycji trzeba bronić, zyski się same nie zrealizują

@Rogalikznadzieniem: to tak nie działa ;)

jak wziąłeś kredyt na 30 lat na mieszkanie w które trafiła Ruska rakieta to myślisz, że nie będziesz musiał spłacić kredytu?

Kredyt zostanie za r-------ą dziurę w ziemi i się ciesz, że żyjesz, ale tylko chwilę bo jak już nie masz domu to nie masz nic do stracenia więc możesz iść i umrzeć w obronie tych
  • Odpowiedz