Wpis z mikrobloga

• 0
@bukszpryt

jak pcmr, to tylko klawiatura i myszka

Co za dzban()

@XNiemcu nie zastanawiaj się i bierz Elite. Wszystkie pady z łopatkami są awaryjne, nie ważne czy kupisz cos scufa, battlebeavera, aimcontrollers czy Elite, ale w tym ostatnim wypadku podejście do konsumenta jest najlepsze, zwłaszcza, że te dwa pierwsze co wymieniłem trzeba chyba nadal do USA odsyłać jak się coś s-------i
  • Odpowiedz
@Ralphs: nie, to jest pad w normalnej cenie a nie przepłacone guwno.
Chcesz grać w samochodówki, nie rozumiem co to za problem ze stickami.
Jest też droższa wersja z łopatkami i stacją dokującą.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Ralphs @Suseuropejski Panowie a coś takiego jak Vader 4 Pro? Z tego co widzę to Ultimate 8C ma dość niefortunnie umiejscowione dodatkowe przyciski przez co raczej mi się nie przydadzą. Z kolei problem z Elite 2 jest taki że boję się że tam nie będę miał większej różnicy w feelingu triggerów i gałek względem standardowego pada od Xboxa.
  • Odpowiedz
  • 0
@XNiemcu jak już Mirek powyżej pisał - możesz też kupić trochę droższy 8bitdo z przyciskami z tyłu, ale są chyba tylko dwa w przeciwieństwie do Elite, który ma cztery łopatki.
Co do padów flydigi, to styczności nie miałem, ale większość osób je poleca. Pytanie za ile byś go wyrwał, bo ceny na Ali skaczą jak p------e( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@XNiemcu: Xboxowy albo DualSense. Przejdź się do jakiegoś marketu i sprawdź, który lepiej leży Ci w dłoniach bo to w sumie najważniejsza kwestia przy wyborze. Osobiście skłaniałbym się ku DS ze względu na lepsze (moim zdaniem) L/R1, wibracje i adaptacyjne triggery (ale to tylko po kablu i w wybranych grach). X wygrywa znacznie dłuższą pracą na jednym ładowaniu i lepszym wsparciem na PC (z DS nie ma problemu jeśli odpalasz
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@kromeczek Polecałeś mi ostatnio coś od Flydigi w kwestii pada do PC i chyba poszedłbym w coś takiego, ale nie Apex 4 który wydaje mi się przekombinowany (nie cierpię ustawiania tych wszystkich pierdół w różnych apkach) tylko Vader'a którego Ty również masz. Mówisz że jesteś zadowolony? Ewentualnie chodzi mi jeszcze taki myk po głowie że zamówię sobie Vadera i Dualsense, ten który nie przejdzie testu odeśle ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@kromeczek Odebrałem swojego pada. Pytanie czy powinienem używać go przez dołączonego dongla, czy po BT? I przy pierwszym użyciu warto zainstalować apkę, zaktualizować wszystko i dopiero używać czy olać to wszystko i grać? Gdzieś coś oglądałem że te pady miały z początku duży problem z czymś w rodzaju input lagu? Ponoć rozwiązały to aktualizacje, chociaż patrząc po tym że w Euro RTV jest to nowość, to być może trafiła mi się
  • Odpowiedz
@XNiemcu: olać, korzystać z dongla, ja zainstalowałem chyba tylko po to żeby żyroskop sobie skonfigurować, jak cię nie ciekawią te ustawienia ( tam jakieś mocno techniczne rzeczy można zmieniać ale to raczej dla entuzjastów, no i możesz przypisać tam te tyle lub przednie przyciski jak grasz w fpsy)
  • Odpowiedz