Wpis z mikrobloga

via Android
  • 1
@kromeczek @Rosh Dualsense to był strzał w dziesiątkę (ʘʘ) Kupiłem Vadera, korzystałem chwilę ale według mnie to jest mocno podrasowana wersja Xboxowego pada, nie rewolucyjna. Gałki, spusty z efektem halla, mechaniczne przyciski, ale gra się identycznie co na tych podstawowych. Dopiero ogromną różnicę zrobiły adaptacyjne triggery z Dualsense'a. Bardzo fajnie działa to w ścigałkach, szkoda tylko że po kablu. Może kiedyś to zmienią, widzę że dużo
XNiemcu - @kromeczek @Rosh Dualsense to był strzał w dziesiątkę (ʘ‿ʘ) Kupiłem Vadera,...

źródło: temp_file7592418029396784085

Pobierz
  • Odpowiedz
@XNiemcu: Dobry wybór, mimo że nie wygląda to moim zdaniem obecnie najwygodniejszy pad na rynku i gdyby nie bateria byłby idealny. Wielkiej różnicy w gałkach na początku nie odczujesz ale niestety te "tradycyjne" w końcu się wyrobią i będzie pojawiał się drift. Naprawa tego trudna nie jest (wymiana miedzianych blaszek w mechanizmie zwykle wystarczy nie trzeba lutować nowego) ale to jednak upierdliwe bo przy normalnym korzystaniu pojawia się po ~2
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Rosh Widzę na internecie pełno zamiennych analogów "Hall effect". Może to jest jakieś rozwiązanie? Wiadomo, trochę roboty bo ktoś by to musiał przelutować...
  • Odpowiedz
@XNiemcu: Jak umiesz lutować to bez problemu zrobisz to sam najprostszą lutownicą. Pewnie też w swoim takie założę jak już te fabryczne się wyrobią.
  • Odpowiedz