Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 5
@StahLeen jak bulterier zagryzł noworodka i psiarze pisali "biedny pies" to coś we mnie pękło, potem się przekonałam, że to nie jest jednorazowa sytuacja i jest tego znacznie więcej więc postanowiłam to wszystko pokazywać na wykopie żeby inni też zobaczyli.
  • Odpowiedz
@WielkiNos: Ja pier..., co za masakra. Już widzę jak się bronią przez rozwścieczonym mutantem typu pitbull czy amstaff. Zastanawia mnie tez inna kwestia. Skoro ZUS może kogoś ukarać za wyjazd na wakacje podczas pobytu na L4 na podstawie zdjęć z facebooka, to czemu jakaś opieka społeczna nie może sprawdzić takiej osoby pod kątem zachowań patologicznych, a weterynaria nie może sprawdzić czy pies jest właściwie wychowywany, czy ktoś kompletnie olewa jego
  • Odpowiedz
@WielkiNos: ma rację - psy nie gryzą bez powodu, psy gryzą, bo są zwierzętami. Tym bardziej jak są to psy, które z natury mają być agresywne. Jasne, można wyhodować niedźwiedzia, tygrysa czy jakiegoś legwana na zwierzę domowe, ale trzeba je tego uczyć. Karyny kupią se pieska z jakieś wiejskiej hodowli i myślą, że ich piesek najmądrzejszy na świecie, bo pojął komendę "siad". Taki mądry, że jak zobaczy kota, piłkę czy
  • Odpowiedz
@WielkiNos: ogólnie z 80% ludzi osiadających zwierzęta typu kot/pies do debile. Nie obrażajcie się bo możliwe ze nie zaliczacie się do tej grupy ale takie są fakty. Ile ludzi w Polsce ma psa na lancuchu albo trzyma go w jakiejś klatce 2x2 bo pies w domu musi być No kretyni totalni. Kolejna grupa to piesek w mieszkaniu musi byc i może srac gdzie chce a właściwie to niech sobie pobiega
  • Odpowiedz