Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@deliver: p---------e, wystarczy być trochę wyższym od niej . Pomarzyć to ja Sobie mogę o lasce z obrazka ale to nie zmienia faktu że to tylko obrazek.
Statystycznie nie mają szans takie kobiety znaleść faceta pow 180 . Mają do wyboru Ciebie albo życie w samotności.
  • Odpowiedz
via Android
  • 4
@R-87 wracamy do punktu wyjścia czyli związek ze strachu przed samotnością gdzie baba gardzi facetem a keks jest raz na obrót ziemi wokół słońca
  • Odpowiedz
@deliver: współczuję wam dzieciaki. 15 lat temu nikt się nie zastanawiał czy ma 180, 190, czy 175cm byle mieć względna mordkę. Wiadomo że chłop 170cm czy mniej miał przewalone, ale powyżej tego wzrostu nie miało to takiego znaczenia. Teraz czytam o zakolach, nadgarstku czy innych cudach i trochę mnie śmiech ogarnia na to wszystko. Pamiętam też że ważniejsze niż wzrost czy inne cechy wyglądu było zachowanie które określił bym jako
  • Odpowiedz
@deliver: w sumie to trochę zabawne, że mając 180 cm nie miałem problemu umówić się na randkę z laską 170 czy 175 cm, za to wzrost wytykały karlice 155 czy 160 cm. Takie brały sobie facetów 190 cm i wyglądało to komicznie xd.
Co więcej te wysokie dziewczyny zapraszały mnie na wesele i nigdy nie przeszkadzało im, że będą w szpilkach ode mnie wyższe.
  • Odpowiedz
@rafal4432: 100% prawdy xd niby beka jak ktoś za rękę nigdy nie trzymał, ale z drugiej strony aż trochę współczucie bierze dla przeciętnych chłopów w przedziale wiekowym 15-20kilka
  • Odpowiedz
nie da rady być atrakcyjnym będąc niskim

@deliver: Ale to nie tobie mają się te chłopy podobać. A kobiety jakoś znajdują. Wiesz za to czym wzrost jest? Wygodną wymówką, aby przekonać samego siebie, że jest się przegrywem z powodu czegoś, na co wpływu się nie ma, więc w sumie można siedzieć w piwnicy i nic nie robić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz