Aktywne Wpisy

mirko_anonim +3
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Mega_Smieszek +257
źródło: temp_file965355579804701654
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: temp_file965355579804701654
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Obecnie wrzuciłem tam tylko 5 ustaw dla podglądu jak by to miało wyglądać .
Prosze was o wstępny feedback - czy korzystalibyście z takiej strony, czy ustawy są przystępnie przedstawione, itp.
Jeżeli chodzi o kolejne ulepszenia to chciałbym m.in. dodać możliwość subskrypcji konkretnych kategorii, tak aby użytkownik dostawał wiadomość email z podsumowaniem nowej ustawy.
#polityka #gospodarka #przedsiebiorczosc
Ja i tak uwazam ze ZAWSZE nalezy czytac "tekst zrodlowy" a dopiero potem opracowania ale ciekawy pomysl.
To by bylo tyle z feedbacka (poki co :P). Zaden z przykladow mnie nie dotyczy i nie czytalem tekstu zrodlowego wiec sie nie moge odniesc "glebiej".
@siplasplas: Wrzucisz (jako przyklad) cos co mnie dotyczy to bardziej sie "udziele" w feedbacku :P
Taki moze protip a moze feedback - zrob jakis tag w tym temacie. Bedzie latwiej bo zainteresowani zaobserwuja i bedzie lepszy feedback :)
#zrozumustawy
źródło: image
PobierzTylko ze wrypales sie w bagno :P Dosc ciezko bedziesz tam mial wsadzic wszystkie "updaty" ustaw i nowe ustawy. Bo w tym kraju nawet prawo podatkowe potrafi sie zmieniac kilka razy w ciagu roku. nadazenie za ta sraczka legislacyjna to niezle wyzwanie :D
I tak z ciekawości, sprawdzałeś, czy czy output z Claude jest zgodny z prawdą i tekstem ustawy?