Wpis z mikrobloga

Stworzyłem strone zrozum ustawy, której zadaniem jest podsumowanie ustaw wprowadzanych w Polsce. Przy tworzeniu strony i do podsumowania ustaw wykorzystałem Claude 3.7.

Obecnie wrzuciłem tam tylko 5 ustaw dla podglądu jak by to miało wyglądać .

Prosze was o wstępny feedback - czy korzystalibyście z takiej strony, czy ustawy są przystępnie przedstawione, itp.

Jeżeli chodzi o kolejne ulepszenia to chciałbym m.in. dodać możliwość subskrypcji konkretnych kategorii, tak aby użytkownik dostawał wiadomość email z podsumowaniem nowej ustawy.

#polityka #gospodarka #przedsiebiorczosc
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@siplasplas: No powiem Ci ze bardzo spoko pomysl.
Ja i tak uwazam ze ZAWSZE nalezy czytac "tekst zrodlowy" a dopiero potem opracowania ale ciekawy pomysl.

To by bylo tyle z feedbacka (poki co :P). Zaden z przykladow mnie nie dotyczy i nie czytalem tekstu zrodlowego wiec sie nie moge odniesc "glebiej".
  • Odpowiedz
taki feedback tez jest dobry - fajnie słyszeć ze to spoko pomysł :)

@siplasplas: Wrzucisz (jako przyklad) cos co mnie dotyczy to bardziej sie "udziele" w feedbacku :P

Taki moze protip a moze feedback - zrob jakis tag w tym temacie. Bedzie latwiej bo zainteresowani zaobserwuja i bedzie lepszy feedback :)
  • Odpowiedz
@siplasplas: To sie nie przeliczysz. Choc pewno nie zawsze bedzizesz sie zgadzal. Czas i tresci pokaza.

Tylko ze wrypales sie w bagno :P Dosc ciezko bedziesz tam mial wsadzic wszystkie "updaty" ustaw i nowe ustawy. Bo w tym kraju nawet prawo podatkowe potrafi sie zmieniac kilka razy w ciagu roku. nadazenie za ta sraczka legislacyjna to niezle wyzwanie :D
  • Odpowiedz
@odysjestem cały czas nad tym pracuje. W międzyczasie usunąłem wszystkie 5 ustaw które dodałem testowo. Jak wrzucę poprawioną wersję to dam znać w nowym wpisie. Jeżeli chodzi o zgodność to porównując z grubsza wydaje mi się że bardzo dobrze działa
  • Odpowiedz