Aktywne Wpisy

Ksiega_dusz +15
We wrześniu rodzi mi się dziecko. Wiem, że jest to okres kiedy sporo się zmienia, rytm, priorytety.
Udawało się Wam jakoś wygospodarować czas na granie w gry? Mówię głównie o PS5.
#gry #ps5 #konsole #playstation
Udawało się Wam jakoś wygospodarować czas na granie w gry? Mówię głównie o PS5.
#gry #ps5 #konsole #playstation

git_commit +151
#tinder #badoo #zwiazki #logikarozowychpaskow
Wiecie jaki jest problem z dobrze zarabiajacymi kobietami po 30 roku zycia jak na zalaczonym screenie? Faceci, ktorzy spelniaja ich wymagania przebieraja w kobietach o 10 - 15 lat mlodszych.
Wiecie jaki jest problem z dobrze zarabiajacymi kobietami po 30 roku zycia jak na zalaczonym screenie? Faceci, ktorzy spelniaja ich wymagania przebieraja w kobietach o 10 - 15 lat mlodszych.
źródło: powodzenia
Pobierz

Jakie parametry powinien mieć monitor dla przeciętnego użytkownika czyli 70% internet, 30% gry? Jaka częstotliwość odświeżania, opóźnenie i rozdzielczość? Mój obecny monitor to BenQ GL2023A więc co nie kupię będzie lepiej. Z wymagań to 27 lub 32 cale i zakrzywienie, im taniej tym lepiej
jak chcesz zakrzywiony to będzie pewnie VA, czyli będzie smużyć i tak ( ͡º ͜ʖ͡º)
do 27" 1440p. do 32" 4k
Hz im więcej tym lepiej, ale jak masz już te 144Hz to ma drugorzędne znaczenie bo jeszcze i tak trzeba mieć kompa który da więcej FPS + na tym poziomie już jak dla mnie inne parametry
realnie pewnie z 10-15. nie wierz w to. krótko mówiąc sposób w jaki to mierzą jest bezużyteczny dla użytkownika i służy wydymaniu go.
https://www.mediaexpert.pl/komputery-i-tablety/monitory-led/monitor-gigabyte-gs27qc-27-2560x1440px-165hz-1-ms-curved
popatrz jaki czas reakcji ma według producenta ten.
źródło: heatmap-max-total-large
PobierzKomentarz usunięty przez autora
pierwsza myśl jaka mi przychodzi do glowy: pozycjonowanie dźwięku może być słąbe bo są dosyć blisko siebie jak monitor nie jest ultrawide i pewnie bas słaby bo nie ma miejsca na sensowny głośnik niskotonowy?