Aktywne Wpisy
sloniasek +350

Shyvana +15
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu

Zrozpaczona wdowa ogląda ciało męża, które pracownicy zakładu pogrzebowego przygotowali do pogrzebu. Widzi, ze nieboszczyk jest ubrany w czarny garnitur.
- Wie pan - mówi do właściciela zakładu. - Mąż zawsze chciał być pochowany w niebieskim garniturze....
- Proszę przyjść jutro, zobaczymy, co da Się zrobić - mówi przedsiębiorca pogrzebowy.
Następnego dnia kobieta przychodzi do chłodni w zakładzie, a tam jej mąż w niebieskim garniturze!
- Dziękuję bardzo - zwraca się do właściciela. - Ale... Jak się to panu udało?
- No cóż - przedsiębiorca skromnie składa dłonie. - Świetnie się złożyło.
Wczoraj przywieziono ciało innego mężczyzny, podobnego wzrostem do pani męża, w niebieskim garniturze. Jego zona bardzo chciała czarny, więc...
Zamieniliśmy głowy.
PS Jeśli chcecie być na bieżąco, to zapraszam tutaj - #zartyjanusza
#dowcip
Jak zepsuć dobry dowcip?
- czego się dzisiaj uczyliście?
- uczyliśmy liczyć
- i do ilu umiesz policzyć?
- do M
- jak do M? Przecież to litera. Czego oni was tam w tej szkole uczą. Banda debili. Jak tam pójdę i im powiem...
Bo prawo nie działa wstecz
PS O który suchar ci chodzi?
@hacerking: Ja malo kiedy plusuje czy minusuje. Podobnie wykopuje czy zakopuje.
Nie dbam o plusy. Dla mnie liczy sie komentarz. Wole jak mi ktos podziekuje w komentarzu, doceni niz jak da plusa. Uwazam to za wieksza forme "uznania" niz plus na portalu ze smiesznymi obrazkami (i sucharami :P)
P.S. Na pana trza miec wyglad i pieniadze. na pieniadze
@venomik: <wiem co chcesz zrobic.mem>
Nie ma bata - po uja mi kolejny ban? :PP
Ale polecam pozwiedzanie takiego kraju gdzie sa pompeje. Kiedys to bylo imperium RZymskie.
źródło: temp_file6732892882908064422
Pobierz