Wpis z mikrobloga

Skoro wczoraj było tak źle z #suchar to postanowiłem wrzucić wcześniej i dorzucić coś z tagu #czarnyhumor:

Zrozpaczona wdowa ogląda ciało męża, które pracownicy zakładu pogrzebowego przygotowali do pogrzebu. Widzi, ze nieboszczyk jest ubrany w czarny garnitur.
- Wie pan - mówi do właściciela zakładu. - Mąż zawsze chciał być pochowany w niebieskim garniturze....
- Proszę przyjść jutro, zobaczymy, co da Się zrobić - mówi przedsiębiorca pogrzebowy.
Następnego dnia kobieta przychodzi do chłodni w zakładzie, a tam jej mąż w niebieskim garniturze!
- Dziękuję bardzo - zwraca się do właściciela. - Ale... Jak się to panu udało?
- No cóż - przedsiębiorca skromnie składa dłonie. - Świetnie się złożyło.
Wczoraj przywieziono ciało innego mężczyzny, podobnego wzrostem do pani męża, w niebieskim garniturze. Jego zona bardzo chciała czarny, więc...

Zamieniliśmy głowy.

PS Jeśli chcecie być na bieżąco, to zapraszam tutaj - #zartyjanusza

#dowcip
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 29
Ojciec pyta wracającego ze szkoły syna:
- czego się dzisiaj uczyliście?
- uczyliśmy liczyć
- i do ilu umiesz policzyć?
- do M
- jak do M? Przecież to litera. Czego oni was tam w tej szkole uczą. Banda debili. Jak tam pójdę i im powiem...
  • Odpowiedz
Kurcze, a gdzie plus panie? ( )

@hacerking: Ja malo kiedy plusuje czy minusuje. Podobnie wykopuje czy zakopuje.

Nie dbam o plusy. Dla mnie liczy sie komentarz. Wole jak mi ktos podziekuje w komentarzu, doceni niz jak da plusa. Uwazam to za wieksza forme "uznania" niz plus na portalu ze smiesznymi obrazkami (i sucharami :P)

P.S. Na pana trza miec wyglad i pieniadze. na pieniadze
  • Odpowiedz
Na jaki? :>

@venomik: <wiem co chcesz zrobic.mem>

Nie ma bata - po uja mi kolejny ban? :PP

Ale polecam pozwiedzanie takiego kraju gdzie sa pompeje. Kiedys to bylo imperium RZymskie.
  • Odpowiedz