Wpis z mikrobloga

@Tumurochir: Szachy 5D, na pewno stoi za tym ''jakiś plan'', którego ty zwykły śmiertelniku nie znający się na ''geopolityce'' nie dostrzegasz. Mainstream. Wyłącz TV włącz myślenie. A w ogóle ''to nie nasza wojna'' xD
  • Odpowiedz
@Tumurochir dzisiaj wizę EB5 dostaje 3-9k osób rocznie. Takie jest zainteresowanie wiza która wymaga zainwestowania w USA 1mln $. To jest łączna liczba z małżonkiem i dziećmi.

Powodzenia z nową wiza za 5mln $ które płacę a nie inwestuje, na pewno znajdą się miliony chętnych xD
  • Odpowiedz
@Tumurochir:

Czyli ukraińskie matki z dziećmi wywalić z kraju, a rosyjskim oligarchom sprzedać obywatelstwo?

Ej skończmy z tą stronniczością!

Ukraińskie matki z dziećmi też sobie mogą kupić obywatelstwo!
  • Odpowiedz
@Mathas chyba nie te same, skoro tamte są w USA xD i dziwne że dostrzegasz Ukrainki w klubach, ale jakoś te panie po 50 pracujące jako sprzątaczki albo kasjerki umykają twojej uwadze
  • Odpowiedz
@Tumurochir nie żebym chciał bronić Trumpa, ale już wcześniej były podobnie mechanizmy, że po zainwestowaniu pewnej kwoty w USA, można było otrzymać jakieś tam specjslne wizy czy inne bajery.
  • Odpowiedz
Szachy 5D,

To nie są szachy 5D. To wy jesteście zwyczajnie prości. Miliarderem i prezydentem najsilniejszego państwa nie zostaje się będąc idiotą, a stosunków międzynarodowych nie organizuje się w sposób "tego lubię, tego nie lubię".

na pewno stoi za tym ''jakiś plan'',

Mówił
  • Odpowiedz
@eduardo-garcia fajne statystki takie nieaktualne, opowiedz lepiej na kogo teraz szczujecie w Republice, bo zdaje mi się, że na Ukraińców. Tfu na ciebie zakłamany czopku. Powiem ci, że jesteś na podium najbardziej "inteligentnych" wykopków ever. Obok takich tytanów jak plumkajacykalafior i rolnikwykopowy.
  • Odpowiedz
@walciak: w d[autocenzura]ie mam Trumpa. Chłodna analiza zamiast walenia w więzi transatlantyckie, które są podstawą bezpieczeństwa mojej Ojczyzny. Ba, są jedyną opcją dla Ukrainy. Między wierszami mówili o tym Macron, Rutte, Starmer, de facto przyznał to również Zełeński.
  • Odpowiedz
badanie w 2022 roku xd Daj nastroje teraz.

Nie mam nowszych. Możesz mnie śmiało zaorać moją tezę nowszymi.

Takie trollowanie się opłaca chociaż? Czy robisz to za darmo? XD

Głupotę
  • Odpowiedz