Wpis z mikrobloga

#kiszak to wspaniały tag, cieszę się z jego odkrycia. W pewnym momencie miałem wrażenie, że mało osób widziało jak patologiczne spojrzenie na granie ma ten typ, a tu mile zaskoczenie

Mem z kotem dla podtrzymania uwagi
Angmac - #kiszak to wspaniały tag, cieszę się z jego odkrycia. W pewnym momencie miał...

źródło: temp_file4610613972595898924

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Angmac: Patologiczne to mało powiedziane. Przecież Kiszak dosłownie mówił, że ludzie dobrze się bawią w grach bo nie wiedzą co sprawia im przyjemność oraz nie znają podstaw gatunku a do tego gry dziś są za łatwe i samograje. Szkoda tylko, że zapomniał na przykład o tym, że chociażby przez to iż gry nie mają dziś powalonych wręcz poziomów trudności nie ma do nich kodów co było kiedyś standardem praktycznie w
  • Odpowiedz
@Cztero0404: zacznijmy od tego, że ten cymbał coś gada, a premiera poe2 go zweryfikowała elegancko, jak musiał dzwonić co chwilę do Pidżama albo Maciejczaka po pomoc z bolidem, i spłakał się jak grając monkiem nie mógł sobie przelecieć na lajciku 1 aktu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
zacznijmy od tego, że ten cymbał coś gada, a premiera poe2 go zweryfikowała elegancko, jak musiał dzwonić co chwilę do Pidżama albo Maciejczaka po pomoc z bolidem, i spłakał się jak grając monkiem nie mógł sobie przelecieć na lajciku 1 aktu ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@kuflowemocne69: Nie wiem, nie widziałem aczkolwiek nie mam powodu żeby ci nie wierzyć. Wbrew pozorom pomimo tego, że bardzo często się
  • Odpowiedz