Aktywne Wpisy
heterogenizowany +61
#kiszak #bekazludologow
Z Kiszakiem to jest trochę jak z Januszem Korwin-Mikkem. Na początku go słuchasz, trafiasz na jego kanał, pierwsze wypowiedzi – i następuje tzw. „korwinowskie ukąszenie”. Myślisz sobie: „Kurczę, chłop gada naprawdę mądrze o grach, mega merytorycznie”. Zamiast pudrować rzeczywistość - mówi jak jest, nie boi się, że kogoś obrazi. Daje Ci proste odpowiedzi na nurtujące Cię pytania. Pojawia się więc pierwsze zauroczenie.
I tu zaczyna się kluczowy
Z Kiszakiem to jest trochę jak z Januszem Korwin-Mikkem. Na początku go słuchasz, trafiasz na jego kanał, pierwsze wypowiedzi – i następuje tzw. „korwinowskie ukąszenie”. Myślisz sobie: „Kurczę, chłop gada naprawdę mądrze o grach, mega merytorycznie”. Zamiast pudrować rzeczywistość - mówi jak jest, nie boi się, że kogoś obrazi. Daje Ci proste odpowiedzi na nurtujące Cię pytania. Pojawia się więc pierwsze zauroczenie.
I tu zaczyna się kluczowy

aspartamowy +44

źródło: Screenshot_20250618-192303
Pobierz
Jezu ile w tym jest prawdy ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzJakoś ciężko przychodzi mi do głowy osoba z waginą która sama od zera zbudowała jakieś biznesowe imperium.
A jak już się jakaś pojawia co próbuje to się to kończy tak:
źródło: holmes-attends-the-wsjdlive-conference-in-laguna-beach
Pobierz@Kitku_Karola:
To tylko kwestia czasu.
@wladyslaw-konstantynowicz: pokaż swoje imperium, skoro to konstytuuje człowieka silnego i niezależnego bez pleców rodziny. Chyba że jesteś zwykłą tzipą według swojego systemu wartości.
@spirityfree: Te które wyłudza Isabell? Jak najbardziej!!!
@4mmc-enjoyer: Ty tak na poważnie? Ile takich znasz? Bo ja ani jednej. Moja partnerka też dostaje na dzieci alimenty. Jakbyś wiedział ile, to byś się uśmiał. Na waciki nawet nie starcza.