Aktywne Wpisy

adamsowaanon +75
Kobiety są brudniejsze,śmierdzą bardziej w porównaniu od facetów:
-reklamy na grzyba pochwy w tv to wielu słyszało, z nikąd się to nie bierze
-leci im krew i jakiś śmierdzący śluz podczas okresu i owulacji potem
-nakladaja makijaż praktycznie codziennie i często chodzą tak większość dnia, skóra wtedy nie ma jak oddychać i się poci, obumiera naskórek,
-wszczepiaja sobie sztuczne c---i, tyłki, usta, to jest ciało obce dla ciała człowieka więc zdarza się że powstaje
-reklamy na grzyba pochwy w tv to wielu słyszało, z nikąd się to nie bierze
-leci im krew i jakiś śmierdzący śluz podczas okresu i owulacji potem
-nakladaja makijaż praktycznie codziennie i często chodzą tak większość dnia, skóra wtedy nie ma jak oddychać i się poci, obumiera naskórek,
-wszczepiaja sobie sztuczne c---i, tyłki, usta, to jest ciało obce dla ciała człowieka więc zdarza się że powstaje

W maju mam jechać na tygodniową delegację do Lubuskiego (Łagów). Nigdy nie byłem w tym województwie nawet przejazdem. Co koniecznie trzeba zobaczyć, zwiedzić oprócz MRU i figury Jezusa?
#lubuskie #pytanie #zielonagora #gorzow #swiebodzin #miedzyrzecz
#lubuskie #pytanie #zielonagora #gorzow #swiebodzin #miedzyrzecz

Jezu ile w tym jest prawdy ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzJakoś ciężko przychodzi mi do głowy osoba z waginą która sama od zera zbudowała jakieś biznesowe imperium.
A jak już się jakaś pojawia co próbuje to się to kończy tak:
źródło: holmes-attends-the-wsjdlive-conference-in-laguna-beach
Pobierz@Kitku_Karola:
To tylko kwestia czasu.
@wladyslaw-konstantynowicz: pokaż swoje imperium, skoro to konstytuuje człowieka silnego i niezależnego bez pleców rodziny. Chyba że jesteś zwykłą tzipą według swojego systemu wartości.
@spirityfree: Te które wyłudza Isabell? Jak najbardziej!!!
@Kitku_Karola: To prawda, ale wiekszosc osob patrzy zero-jedynkowo i stawia sie od razu w roli ofiary. Jak zaczynasz od 0 i masz sporo determinacji, pomysl na siebie i troche farta to nadal jestes w stanie zyc na zajebistym poziomie, tylko kwestia czasu jest kiedy sie to uda. Wiec zawsze jest kompromis miedzy iloscia zainwestowanego w sukcesu czasu i wysilku (kosztem
@Kitku_Karola: Wtedy masz taki plus, ze nie majac nic do stracenia latwiej jest podjac decyzje o w-------u na stale, najlepiej za granice.
Zeby zaczac biznes w Polsce nie trzeba duzo, moja sprzataczka ma firme i bierze za godzine pracy 100zl/h (rachunku nie dostaje) a to byla srednia cena w tej
@4mmc-enjoyer: Ty tak na poważnie? Ile takich znasz? Bo ja ani jednej. Moja partnerka też dostaje na dzieci alimenty. Jakbyś wiedział ile, to byś się uśmiał. Na waciki nawet nie starcza.