Aktywne Wpisy

tyrytyty +23
Coledzy z tagu mam nadzieję że nie jesteście takimi pantoflami by prosić żonę o pozwolenie na oglądanie meczów i na dodatek jeszcze prosić ją o ocenianie urody obcych typów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#mecz
#mecz
źródło: 1000015981
Pobierz
renniferlopez2 +11
Obejrzałam kawałek live Mumina, gdy byli tam Alan i Hausmann. Przyznam że jestem zaskoczona, bo po tym co niektórzy pisali na tym tagu, myślałam że to osoba o kilka poziomów wyżej niż kambodżańskie towarzystwo. Cóż, zobaczyłam chamowatego prostaka z parciem na szkło, który myśli że jest lepszy od tamtych a w rzeczywistości jest taki sam. Widać zresztą jak świetnie się wśród nich czuje. Nie ma w nim nic ciekawego, dość prymitywny, ani

Co fliper zrobił kibelek z prysznicem za szklaną ścianą to nie mogę. Na dodatek w tak ciasnej kawalerce, gdzie za oknem patrzy się na Ciebie cała galeria sąsiadów, jak robisz dwójeczkę za szybą.
Ciekawe też jak to się fajnie palcuje i czyści jak para, osady z kamienia/mydła zaczną na tych ściankach osiadać.
I to wszystko za jedyne 32k/m2
Kiedy ten kabaret się skończy ja się pytam?
#nieruchomosci #ciekawostki #patodeweloperka #mieszkaniedeweloperskie
źródło: Zrzut ekranu 2025-03-04 2334576
PobierzOczywiście cena to jest jakiś dowcip.
Za wartość tego "apartamentu" możesz mieć dive na całe życie
Kiepski deal
@enten: Nie, mam na myśli, że to jest tak urządzone jak do przyjmowania klientów. Cenę przemilczę.