Wpis z mikrobloga

Obejrzałam kawałek live Mumina, gdy byli tam Alan i Hausmann. Przyznam że jestem zaskoczona, bo po tym co niektórzy pisali na tym tagu, myślałam że to osoba o kilka poziomów wyżej niż kambodżańskie towarzystwo. Cóż, zobaczyłam chamowatego prostaka z parciem na szkło, który myśli że jest lepszy od tamtych a w rzeczywistości jest taki sam. Widać zresztą jak świetnie się wśród nich czuje. Nie ma w nim nic ciekawego, dość prymitywny, ani trochę nie jest zabawny (ale myśli że jest), sposób wysławiania się szału nie robi (do prezesa i klapka mu daleko) - powiedzcie mi, co jest dla Was w nim takie fajne?

#raportzpanstwasrodka
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@renniferlopez2: Nic, to raczej beka. Jak "Prezes". Bejowska ksywka. A typ mysli ze czyms tam "zarzadza w uniwersum". Dorosly chlop... A wez.
Tam jest tyle warstw s----------a. Ze to az niewiarygodne ze dzieki internetowi mozemy z tym obcowac. Zanim stanie sie to przedmiotem badan socjologicznych. ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@renniferlopez2: To my tu mamy beke. Na tagu. Najlepsze ze takich "Haussmanow" sie tu przewinelo juz wielu. ¯\(ツ)/¯
Kambodza przezula i wyplula niejednego. XD
W ogole temat "ekspatow" wegetujacych w krahach trzeciego swiata to jest zloto. Juz Jeremy Clarkson, lata temu, zwrocil na to uwage. W jednym z felietonow, zebranych potem i wydanych jako ksiazki.
  • Odpowiedz
@Niedobry: Nie zrozumieliśmy się - może niektórzy na tagu mają bekę z Hausmanna, ale nie o nich pisałam w pierwszym poście, tylko o tych, którzy traktowali go jako kogoś dużo lepszego od tamtejszych ekspatów. Nie wszyscy robią sobie tu z niego bekę, część serio uważa go za kogoś lepszego, bardziej jak kogoś niemalże z tagu, będącego częścią tej społeczności. I to mnie ciekawi, na jakiej podstawie uważają go za takiego.
  • Odpowiedz
@renniferlopez2: Mi sie wydaje ze raczej go podpuszczaja bo gosc ma wywalone ego. Zauwaz jak to przerysowane jest momentami. Czesty zabieg gdy ktos z uniwersum trafia na tag.
Bo dziala. Oni lakna atencji.
Ostatnio powazniej to chyba ktos tu Sobake potraktowal, na poczatku. Gdy sie pochylal nad Filipem.
  • Odpowiedz
Obejrzałam kawałek live Mumina, gdy byli tam Alan i Hausmann. Przyznam że jestem zaskoczona, bo po tym co niektórzy pisali na tym tagu, myślałam że to osoba o kilka poziomów wyżej niż kambodżańskie towarzystwo. Cóż, zobaczyłam chamowatego prostaka z parciem na szkło, który myśli że jest lepszy od tamtych a w rzeczywistości jest taki sam. Widać zresztą jak świetnie się wśród nich czuje. Nie ma w nim nic ciekawego, dość prymitywny, ani
  • Odpowiedz
Nie wszyscy robią sobie tu z niego bekę, część serio uważa go za kogoś lepszego, bardziej jak kogoś niemalże z tagu, będącego częścią tej społeczności. I to mnie ciekawi, na jakiej podstawie uważają go za takiego.

@renniferlopez2: źle ci się wydaje, nikt tu Haussmana nie traktuje jak kogoś lepszego.
Zresztą każdy kto tam się z nimi pokazuje to jest podobny poziom.
  • Odpowiedz
@renniferlopez2: Jak można podejrzewać kogoś, kto zadaje się z tą śmierdzącą ruską onucą vel Lucjan Pet - kogoś, kto mu wpłaca swoje zarobione pieniądze, że może być od niego inteligentniejszy. Przecież to ten sam lvl intelektualny, tu nie ma przypadku! ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz