Wpis z mikrobloga

@Kopyto96: Przecież jego partia dalej jest w Konfederacji, już nie przesadzaj ze zwalaniem wszelkich szuryzmów tylko na Brauna, bo nawet bez niego i jego partii tam siedzi szur na szurze
  • Odpowiedz
Tak naprawdę cały dół i środek tejże góry lodowej odłączył się i poszedł na dno w momencie, kiedy Braun zaliczył out

@Kopyto96: Lol, Ty wierzysz, że Braun był tam tą szurską częścią? On jedynie najgłośniej o tych rzeczach mówił. Taki Mentzen jest nie mniejszym szurem, nie wspominając o tych mniej znanych.
  • Odpowiedz
Ale mi przeszkadzało, a nie jestem miłośnikiem tej partii tylko biernym wyborcą z braku laku (mimo zaangażowania politycznie w tematy światopoglądowe i gospodarcze, ale nie jest to rownoznaczne z partyjniactwem

@Kopyto96: Więc mówisz, że głosujesz na typów, którzy w zasadzie jedyne, co realnie robią, to te rzeczy, które ci przeszkadzają, ale robisz to, bo obiecują, że jak już się dorwą do koryta, to wtedy nagle zmienią program? No ważne, że
  • Odpowiedz
@Kopyto96: Rzeczowa odpowiedź, pozdrawiam cieplutko i miłego poniedziałku życzę, jak znajdziesz czas to na prawdę polecam zapoznać się z listą którą wstawiałem, szczególnie że sam o to prosiłeś :)
  • Odpowiedz