Wpis z mikrobloga

@Kopyto96: Przecież jego partia dalej jest w Konfederacji, już nie przesadzaj ze zwalaniem wszelkich szuryzmów tylko na Brauna, bo nawet bez niego i jego partii tam siedzi szur na szurze
  • Odpowiedz
Tak naprawdę cały dół i środek tejże góry lodowej odłączył się i poszedł na dno w momencie, kiedy Braun zaliczył out

@Kopyto96: Lol, Ty wierzysz, że Braun był tam tą szurską częścią? On jedynie najgłośniej o tych rzeczach mówił. Taki Mentzen jest nie mniejszym szurem, nie wspominając o tych mniej znanych.
  • Odpowiedz
@Shadovek: Jest tylko ze względów formalnych, ale zaraz jej nie będzie. Oni zresztą też już działają na własną rękę. Do wyborów w 2027 pójda osobno, a Braun to już persona non grata. Dobry wynik Mentzena w wyborach 2025 i klęska Brauna to będzie karta przetargowa, by część z tych posłów po prostu podkupić i dobić leżącego w swoich odchodach Grześka. Dlaczego? Bo potrzeba utrzymać klub i wicemarszałka.
  • Odpowiedz
Co nie zmienia faktu że nie przeszkadzało reszcie konfy tolerowanie jego i jego bandy przez tyle lat, oburzyli się dopiero jak Braun raczył wystąpić przeciwko ich woli w wyborach, nie zaprzeczam że Brauna już mogą nie lubić, ale nie ze względu na jego poglądy

@Shadovek: Ale mi przeszkadzało, a nie jestem miłośnikiem tej partii tylko biernym wyborcą z braku laku (mimo zaangażowania politycznie w tematy światopoglądowe i gospodarcze, ale nie
  • Odpowiedz
Ale mi przeszkadzało, a nie jestem miłośnikiem tej partii tylko biernym wyborcą z braku laku (mimo zaangażowania politycznie w tematy światopoglądowe i gospodarcze, ale nie jest to rownoznaczne z partyjniactwem

@Kopyto96: Więc mówisz, że głosujesz na typów, którzy w zasadzie jedyne, co realnie robią, to te rzeczy, które ci przeszkadzają, ale robisz to, bo obiecują, że jak już się dorwą do koryta, to wtedy nagle zmienią program? No ważne, że
  • Odpowiedz
@Kopyto96: A to oczywiste, Braun powinien wylądować na politycznym i historycznym śmietniku, ja dyskutuję z twoim pierwszym postem że wszystkie te szuryzmy z dołu góry lodowej skończyły się wraz z odejście Brauna(i w domyśle jego partii) z Konfederacji co nie jest prawdą, bo tam jest sporo takich szurów zarówno w Nowej Nadzei i Ruchu Narodowym, którym takie poglądy nie przeszkadzają co wiele mówi o tych ruchach
  • Odpowiedz
Więc mówisz, że głosujesz na typów, którzy w zasadzie jedyne, co realnie robią, to te rzeczy, które ci przeszkadzają, ale robisz to, bo obiecują, że jak już się dorwą do koryta, to wtedy nagle zmienią program? No ważne, że nie czujesz się partyjniakiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@wstanczyk: Nie, to twoja interpretacja na podstawie nawet nie wiem czego. Głosuję na nich, ponieważ najbardziej przemawia do mnie
  • Odpowiedz
bo tam jest sporo takich szurów zarówno w Nowej Nadzei i Ruchu Narodowym, którym takie poglądy nie przeszkadzają co wiele mówi o tych ruchach

@Shadovek: Daj mi po 3-5 przykładów z Ruchu Narodowego i Nowej Nadziei co do rzeczy typu Chemitralis, 5G, Annuaki, telepatia, starożytni giganci, rok 1033, cywilizacja na marsie i innych bzdur głoszonych przez ludzi Brauna.

Mam nadzieję, że się merytorycznie wybronisz z tego zarzutu. Najlepoiej podaj mi
  • Odpowiedz
@Kopyto96: A sprawdziłeś linka którego wstawiałem, jak wół masz zalinkowaną listę kandydatów do wyborów zarówno parlamentarnych jak i samorządowych, z wieloma startującymi z NN i RN.

Zresztą gdzie tu daleko szukać, sam Bosak wierzy w istnienie demonów/diabłów w sumie c--j wie co, jak dla mnie nie różni się to od wampirów energetycznych
Shadovek - @Kopyto96: A sprawdziłeś linka którego wstawiałem, jak wół masz zalinkowan...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
@Kopyto96: Rzeczowa odpowiedź, pozdrawiam cieplutko i miłego poniedziałku życzę, jak znajdziesz czas to na prawdę polecam zapoznać się z listą którą wstawiałem, szczególnie że sam o to prosiłeś :)
  • Odpowiedz
@Shadovek: Powiem ci najprościej- swoje altruistyczne zapędy wykorzystuj w prywatnym życiu, ale nie w polityce i biznesie międzynarodowym, bo tutaj na takiej postawie się tylko traci.

Ja jestem taki jak piszesz. Ale dla swoich:)

Mimo wszystko szanuje za szlachetność i życzę Ci wszystkiego dobrego!
  • Odpowiedz