Aktywne Wpisy

Ej, za wrzucenie pieroga jest ban na x czasu czy od razu perm?

Taka do mieszkania i żel betu będzie ok czy dołożyć 400 zł do czegoś innego?
#pytanie #majsterkowanie #wiertarka
#pytanie #majsterkowanie #wiertarka
źródło: IMG_6138
Pobierz

@mirko_anonim: dosłownie najzdrowsza reakcja każdego myślącego faceta. gdyby nie nacisk społeczeństwa (głownie kobiet), to już dawno faceci by zrezygnowali z podpisywania tej umowy. szczególnie ze teraz nawet za to ryzyko nie dostają dziewictwa ze strony kobiet. w sumie to nic nie dostają.
tymczasem fakty i realia: https://wydarzenia.interia.pl/kraj/news-rosnie-liczba-rozwodow-w-polsce-dwa-miasta-dominuja-nad-resz,nId,7319382
Mój facet też stał się dużo gorszy odkąd wciągnął go wykop i ten tag dla przegrywów, stał się bardziej agresywny, ciężko z nim pogadać o czymkolwiek, szczególnie o polityce. Strasznie się zradykalizował w wielu kwestiach i kiedyś normalnie można było prowadzić rozmowę na różne tematy, a teraz to jest ukrócone do agresywnej prezentacji jedynych słusznych poglądów i wyśmiewanie głupiej baby która ma inne.
Mi niestety związek zbrzydł i myślę o
@mirko_anonim: bardzo łatwo możesz rozwiać jego wątpliwości proponując rozdzielność majątkową. Skoro nie masz złych intencji to nie powinno być z tym problemu, prawda? (
źródło: nie-no-tyle-to-nie-wojny-samochodowe-tvn-turbo
Pobierz〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo ·
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
Ponoszę nawet większe koszty w budżecie domowym, bo lubię sama robić zakupy, gotować i ogarniać dom, więc spożywka, chemia, kosmetyki czy bibeloty do domu kupuje sama, za
@mirko_anonim: cope. największą wiedzę o kobietach mają chady i niskiej wartości faceci. ty i reszta normików