Aktywne Wpisy

json-derollo +65
no i tak to jest
może ma ktoś jakieś polecajki na śniadanie przy legnickiej, nie musi być z dowozem
śniadania na turystycznym rynku chyba mnie znudziły
#wroclaw #jedzenie71
może ma ktoś jakieś polecajki na śniadanie przy legnickiej, nie musi być z dowozem
śniadania na turystycznym rynku chyba mnie znudziły
#wroclaw #jedzenie71

źródło: image_picker_08669163-3608-45CA-907C-97E47F6A2CAA-30617-00000A4DB5E9CC9D
Pobierz
Techguy91 +50
Życie 90% ludzi jest niewarte nawet przeżycia. To jest niesamowite jak duże nierówności mają miejsce w tym społeczeństwie, a ludzie już dawno się z tym pogodzili. Z jednej strony mamy ludzi, którzy za swój majątek mogliby kupić pół Polski, pławią się w luksusach i śmieją z proli, a z drugiej areczkow na minimalnej, którym ledwo starcza do pierwszego i jebią w pocie czoła na tych u góry. Nie mówiąc już o jakiejś
Na jakich monitorach gracie w gry przy biurku mając PC? Jest to 27 cali, czy 32? Znajdzie się tutaj może ktoś, kto przesiadał się z 27 cali na te 31,5 i opowie o swoim doświadczeniu? Obecnie gram na 27 calach i będąc w X-KOM monitor 31,5 wydawał mi się za duży ( mały telewizor z wejściem DisplayPort ) ale ponoć przy biurku jak się ma więcej miejsca po czasie jest już przyzwoicie i nie chce się wrócić do 27 cali, ciekawe i chętnie dowiem się jak to u was wygląda. W tym salonie ten monitor stał zdecydowanie za blisko krawędzi i wydaje mi się, że w domowych warunkach można by było lekko go odsunąć, ale no nie wiem bydle takie
Gram głównie w gry RPG i przymierzam się do pierwszego w życiu OLEDA finalnie będąc przekonanym, że 3letnia gwarancja na wypalenie w jakiś sposób mnie zabezpiecza ( ͡° ͜ʖ ͡°) Excela będę sobie robił na drugim monitorze LCD. Zastanawiam się jednak nad rozmiarem i chętnie posłucham opinii, bo nie chce mi się zamawiać i odsyłać, żeby później drugi raz zamawiać…co ciekawe ten monitor w wersji 31,5 jest TAŃSZY od wersji 26,5 - dziwne.
Wczoraj grałem na 27 calach i ten monitor pomimo wieloletniego użytkowania nadal wydaje mi się duży i gram raczej będąc pochylonym w stronę ekranu, więc żeby zobaczyć liczbę fpsow w rogu ekranu muszę przekręcić głowę, co sprawia wrażenie jakbym właśnie musiał wybrać opcje 26,5 cala ale może to kwestia przyzwyczajenia i po dosłownie tygodniu z 31,5 będzie tylko lepiej. Filmy oglądam na TV osobno więc do filmów ten monitor nie (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) kij wie #komputery #monitory #oled #pcmasterrace
źródło: IMG_0233
Pobierz@Kostor95: zbadaj wzrok. Może masz wadę i dlatego podświadomie przesuwasz się w stronę ekranu, żeby lepiej widzieć? Jeżeli używałeś 27 przez lata i wciąż wydaje ci się za duży, to na pewno nie kupuj 32.
Komentarz usunięty przez autora
źródło: 1000021371
Pobierz@Kostor95: 3 lata to nie dużo czasu ( ͡° ͜ʖ ͡°) wiesz że jak Cię będzie w------l to nie musisz go trzymać a możesz sprzedać ?