Aktywne Wpisy

marcus777 +10
Czytam wasze wpisy o imponujących wynikach typu 150% od początku roku i patrzę na swoje marne 7% (i to po piątkowym odbiciu) z dużym bólem. Mimo jednostkowych pozycji, które zrobiły po 100%, to przez ich wielkość, -10% na innych pożarł cały zysk tych zyskownych.
Opchnąłem MU w szczycie i zebrałem ostatni dołek. Dokupiłem też sndk, nvda, cien (aktualnie strata -6%), lite. Jestem byczo nastawiony na najbliższe tygodnie.
W Polsce zebrałem LPP, a
Opchnąłem MU w szczycie i zebrałem ostatni dołek. Dokupiłem też sndk, nvda, cien (aktualnie strata -6%), lite. Jestem byczo nastawiony na najbliższe tygodnie.
W Polsce zebrałem LPP, a

Teuvo +34
siedzę tu już z wami prawie dwa i pół roku, jeszcze trochę i będę mógł ubiegać się o wcześniejsze zwolnienie za dobre sprawowanie

https://www.mintpal.com/voting#METH - zmiana, teraz 1x na godzine
@streetpunkpl: @tggeu: @grabciu: @Wiking_Bob: @kubexrio: @Maciekg: @kadilakyo: @cinematics: @NUTZ: @johncreasyy: @johncreasyy: @marcin-sedum-sudol: @JPGibzo: @marcho87: @ziomekg: @Littauer: @kirukisu: @b4xpl:
@oniee: @ghost12: @bmLq: @dobrabajera: @Maciekg: @Tomciox: @hobbyt: @roykovsky @Szymon6457: @Mehgods @kopex85 @Pienio69: @Xardasim: @pentester
#methbot #cryptomethbot Chesz lub nie chesz byc wolany? Pisz do @Mehgods