Wpis z mikrobloga

@Gremek: on zazwyczaj zamykał tematy jak były jakieś pracę żeby co chwilę ktoś nie wypisywał bzdur. Nie wiem czy to nie ma związku z vod które planują testować od 3 marca chyba czy coś
  • Odpowiedz
@shexcyk: haaha ból dupki masz, bo nie masz dostępu.
Po co w takim razie śledzisz tag plusx? Żenada ;)

Chyba, że masz dostęp, ale 4.8e przekracza twój budżet, bo przecież na tele jest za 3e , albo super hiper z aliexpress i płacisz 1.5e

Pozdrawiam cieplutko ;)
  • Odpowiedz
@shexcyk: no czyli czynnikiem wyboru twoim to jest kasa ,a nie jakość i stabilność.
Sam korzystałem z trexa chwile, ale to jest dobre jako backup. Do plusx to się nie umywa, a jeżeli tak piszesz szczerze to jesteś hipokrytą, albo nie korzystałeś nigdy z plusx.
  • Odpowiedz
@KaweX miałem konto gdzieś na początku jak plusx działał chcialem się zalogować konto nie działa pisze do buca to nie odpisuje także podziękowałem za taki serwis xd
  • Odpowiedz
@shexcyk: No czyli coś może przeskrobałeś. Za nic bana się nie dostaje. Ja mam specjalnie wykupiony pakiet za 6.9e na 2 urządzenia.
Czyli wylewasz żal swojego bana i tyle. Nie jestes obiektywny.

Samo to, że śledzisz tag plusx mimo iż nie masz go i nie używasz. Jesteś hejterem.
Dostałeś bana, reszcie chodzi i każdy chwali, ale ty komentujesz negatywnie, bo pewnie koledze udostępniłeś linka i korzystaliscie równocześnie. A tu pyk
  • Odpowiedz
@shexcyk: inni = kto ? tele ? tvteam ? to są gówna co się ścinają przy każdym wiekszym widowisku
Jeżeli ty trexa porównujesz do plusx to naprawde już żalosne jest....

Nie potrafisz powiedzieć, że nie masz dostępu i tyle.

Ból dupki
  • Odpowiedz