Wpis z mikrobloga

Warto ograć red dead redemption z x360 na series x ?
W jedynke nigdy nie grałem.Rdr2 przeszedłem, jestem fanem tej gry tak samo jak GTA V. Ostatnio chodzi mi po głowie kupić albo gta trilogy albo gta4 z x360 lub rdr1 z x360 i chyba ten red ded mnie najbardziej zainteresował. Jak zestarzała sie ta gra? Jakie macie opinie i propozycje co wybrać ? #xbox #xboxone #xbox360 #xboxseriesx #gry #rdr #rdr2 #gta #gtatrilogy #gtaiv #gta4 #rockstar #rockstargames #ankieta #pytanie #reddeadredemption #reddeadredemption2

Warto ograć rdr1 z x360 na series x ?

• Tak 73.0% (46)
  • Nie 27.0% (17)

Oddanych głosów: 63

• 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@needer: Gta trylogia jest słabo wykonana i miejscami jest regres w porównaniu do oryginału.
GTA iv we wstecznej nie ma żadnych usprawnień i wygląda paskudnie na series x, lepiej ograć na czymkolwiek innym/poczekać na remaster bo może się pojawi.

RDR1 ma fajne podbicie na series x wygląda bardzo dobrze, no i to świetna gra a dla fanów rdr2 obowiązkowa bo kontynuuje historie, jedyny mankament to język angielski bo na innych
  • Odpowiedz
@needer: Po tych aktualizacjach wypada jako tako (bo wcześniej była tragedia), da się grać. Ale denerwuje fakt, że jest po prostu zrobione byle jak. Jeżeli nie wgłębiasz się w detale trzymasz misji to nawet potrafi to nie przeszkadzać, ale mnie mocno denerwuje, że choć są elementy rzeczywiście lepsze niż w oryginale to pełno jest też regresu jak chociażby błędy czy modele postaci jak z bajki.
  • Odpowiedz