Wpis z mikrobloga

@badreligion66 jakby mi ktoś 10 lat temu powiedział, że będę poważnie rozważał głosowanie na konserwatystów, to bym go wyśmiał, a dziś to właśnie ma miejsce. Trzeba coś zmienić, dać znać że naród widzi różne wybory i odwróci się od rozwiązania dotychczasowego jeśli nie będzie realnych, głębokich zmian. Ja czuję, że toniemy, a tonący brzytwy się chwyta.
  • Odpowiedz
@badreligion66 to nie jest rozwiązanie. Już od dawna wiadomo, że politycy nie liczą się z tymi głosującymi wstrzymaniem się od głosu. Mówią, że niska frekwencja, że szkoda i wracają do swoich spraw. Ja chcę oddać ważny, mający znaczenie głos, a ty mi proponujesz żebym oddał kontrolę innym. To nie ma żadnego sensu.
  • Odpowiedz
  • 12
@badreligion66: Trzaskowski będzie zachowywał się tak jak Duda, podpisze wszystko co mu Tusk przyniesie.
Nawrocki to jakiś żart a nie polityk.

Jest jeszcze Hołownia i Zanberg ale mają niskie poparcie oraz tak samo jak Metzen małe doświadczenie, niewiadomo czego można się po nich spodziewać.

Zaletą Metzena jest to że ma własne zdanie, nie będzie potulnie zgadzał się na wszystkie głupoty rządu. Ma poglądy prawicowe ale to nie jest fanatyk tak jak Bosak
  • Odpowiedz
@badreligion66: i dlatego na przykład dzisiaj nie możesz palić drewnem ze swojego lasu w swoim domu który żeby wybudować za swoje pieniądze na swojej działce musisz mieć zgodę urzędnika
  • Odpowiedz