Wpis z mikrobloga

23 371 + 29 = 23 400

Rano było mokro, wilgotno, ciemno i ponuro, więc użąłem, że lepiej będzie zostać w domu i ewentualnie pójść na basen. Kiedy jednak z czasem zaczęło się robić coraz jaśniej zmieniłem zdanie. Nie była to najlepsza decyzja, bo znowu nadeszły czarne chmury i zaczęło kropić, a ja byłem dość daleko od domu. Na tyle daleko, że zdążyłem przemoknąć, w butach zaczęła chlupać woda i to już przestało być fajne. Dobre w tym wszystkim jest tylko to, że nie musiałem zbyt długo w tych warunkach jechać, bo nigdzie daleko nie zdążyłem się oddalić.
Na zdj mural Tytusa Brzozowskiego "Miejska dżungla" - Okrzei 27

#rowerowyrownik

Skrypt | Statystyki
Jerzu - 23 371 + 29 = 23 400

Rano było mokro, wilgotno, ciemno i ponuro, więc użąłem...

źródło: IMG_20250228_125845

Pobierz
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Jerzu pytanko, mam możliwość kupić używke btwina 520 za 1100zl. Nadaję się ona jako pierwsza graveloszosa w górzystym terenie?
  • Odpowiedz
Nadaję się ona

@Nurbon: Ja się „nadaję”, ale on, ona, ono się „nadaje”, nieuku!
Wracaj do szkoły i naucz się „końcówków i odmianów”, skoro pisownia prostych słów cię przerasta!
  • Odpowiedz
  • 2
@lebowski-mini: Tak
@paliwoda użąłem = uznałem :)
@Polozna504 daleko jak na jazdę w deszczu. jakieś 40 minut od domu. W normalnych warunkach. to nie jest daleko.
@Nurbon Ja bym za te pieniądze brał. Na swoim przejechałem 100 tys km. Z przodu 3 blaty to już anachronizm, ale z tego najmniejszego 29z prawie się nie korzysta na płaskim. W górach może się przydać.
  • Odpowiedz