Ciężko się gra na padzie w Kingdom Come Deliverance? Nie posiadam za długo konsoli, całe życie na PC i np. od Days Gone się odbiłem, bo celowanie do przeciwników mnie zniechęciło, bo nie było za bardzo dla mnie przyjemne.
@Mellisuga mogę ci odpowiedzieć jako niedzielny gracz bo średnio pewnie przechodzę/gram w jedną grę raz na dwa, trzy lata. Uważam ze gra się bardzo wygodnie, nawet celowanie lukiem nie jest tak trudne jak na początku mi się wydawało. Wszystko kwestia „ogrania”
@Mellisuga: Do wszystkiego się trzeba przywyczaić. Na początku w każdej grze, w której trzeba precyzyjnie strzelać będzie niewygodnie, ale jak nie będziesz próbował, to się nie nauczysz.
@Mellisuga: Jak wyzej, idzie sie szybko przyzwyczaic. w KCD1 najtrudniejsze bylo celowanie z luku, do tego stopnia, ze ja odpuscilem ten motyw. Natomiast w KCD2 poprawili to, wiec mozna sie i z lukiem bawic
Startujemy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ͡°
#kingdomcomedeliverance #ps5 #ps4