Wpis z mikrobloga

Ja nie mogę jak wredna jest pisowska propaganda. Cały X zawalony pisowskim przekazem, #tvrepublika jedzie na całego, #pis wypuszcza spoty. I wszystko jest kłamstwem.

@janekplaskacz: nie bez znaczenia pewnie są ich własne farmy trolli (aka balonowe trolle), cholera wie skąd finansowane i czy na pewno wyłącznie na użytek partyjny ¯\(ツ)/¯

A nawet jeśli na użytek partyjny, to idealnie się wpasowały w dezorganizację - przecież każdego newsa
  • Odpowiedz
  • 183
@xfin:
Najbardziej polaryzujące społeczeństwo media to media pisowskie Sakiewicza i Karnowskich: TV Republika, wPolsce, wPolityce itd.
Każdego dnia nadają kłamliwy albo zmanipulowany przekaz ale co gorsza, przekaz oparty na emocjach. Przekaz, który tak samo jak w tym wypadku wypacza prawdziwe znaczenie przekazywanych wiadomości.

To kto tu najbardziej polaryzuje społeczeństwo i działa w interesie Rosji?
  • Odpowiedz
@janekplaskacz: a jak zwróciłem na to uwagę na głównej, to zostałem zasypany minusami przez boty. Dezinformacja szaleje wszędzie...
Polityczne hieny zrobią wszystko byle dorwać się do władzy, łącznie z realizacją celów rosyjskich. Czy to głupota, krótkowzroczność czy są opłacanie przez Rosję to inna bajka. Pewnie każda opcja po równo.
  • Odpowiedz
@janekplaskacz: To jest naprawdę tragiczne i zarazem po prostu smutne. Mam okazję czasem posłuchać co i jak wygadują w republice, u moich rodziców to leci na okrągło i autentycznie włos się jeży na głowie.

To co te media w kilka lat z nimi zrobiły, jak rozpaliły w nich nienawiść, to po prostu woła o pomstę. Zmieniły inteligentnych ludzi w bezmózgie partyjne szczekaczki, które powielają tę tępą propagandę. I najbardziej drażni
  • Odpowiedz
Najbardziej polaryzujące społeczeństwo media to media pisowskie Sakiewicza i Karnowskich

@janekplaskacz: nieprawda, bo TVN i TVP. Gdyby nie te dwie organizacje, to pisowskie media miałyby monopol na "prawdę" i polaryzacji by nie było.

By dojść do tej prawdy użyłem trochę chłopskiego rozumu, więc to najprawdziwsza prawda objawiona, a kto uważa inaczej to lewak, gej i cyklista.

• Odpowiedz