Wpis z mikrobloga

#napierala Szanowny Pan doktor Napierała przyczaił sie jak szczur i postanowił przeczekać aż mu te 2 STRIKE miną. Boi sie wrzucać nowe rzeczy na youtuba. Zgłaszajcie jego wszystkie filmy na potęge, ze wszystkich powodów, a dodatkowo cały kanał, bo sie wywinie. A potem będzie sie z WAS śmiał, że mu możecie naskoczyć i że naprawde sie do niczego nie nadajecie.
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kana-pa: Prawda - nie wiem czy chcę żeby mu kanał umarł bo co - będzie na vimeo czy dailymotion uploadował? Po za tym nie jestem upośledzony na punkcie doktorka jak np. @vZGLSjkzfn żeby go chorobliwie prześladować.
  • Odpowiedz
@grypa-grypowska: Takie coś jeszcze wymysliłem.Zakładając nowe konta na YouTube, by uniknąć konsekwencji związanych z naruszeniem zasad platformy, w tym przypadku przy dwóch strikach, można naruszać zasady YouTube, nawet jeśli te konta nie będą bezpośrednio używane do działań naruszających zasady.

Zasadniczo YouTube zabrania stosowania "sztucznych" metod omijania swoich zasad i systemów kar. Jeśli osoba zakłada nowe konta, by unikać odpowiedzialności za naruszenie zasad (np. jeśli na pierwszym koncie otrzymała striki), to
  • Odpowiedz
@grypa-grypowska: Subject: Report of Account Bypass Attempt

Dear YouTube Support Team,

I would like to report that a user, "Napierala," (wstawić linki do jego 2 kont) is attempting to avoid a ban by creating a second account after receiving two strikes on their current one. This seems to be an effort to bypass YouTube's penalty
  • Odpowiedz