Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim tak bywa przyjacielu, a jeżeli jeszcze zaczynasz z przekonaniem, że musisz utrzymać erekcje, to kaplica. Zacząłbym od rozmowy z partnerką, wyjaśnienie poczucia presji, bo to wygląda jakby cie po prostu stres rozkładał.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
twórczy-czempion-85:

jak to tak młody chłop bez erekcji przy swojej dziewczynie, która bardzo mu się podoba... to tak się w----ł** w głowę, że ciężko sobie z tym po prostu poradzić.

@mirko_anonim: masz ogolnie nasrane w szyje. Duzo rzeczy musisz. Ty z gory masz mocne zalozenia jak wszystko powinno wygladac. To
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
twórczy-czempion-85:

Partnerka w moim odczuciu jest bardzo ładna, totalnie trafia w mój gust, charakter jak charakter, ma swoje dni, ale która nie ma...

@mirko_anonim: tldr jest bardzo ladna i sie uczepiles, bo ladniejszej nie miales, a rozum krzyczy ze to toksyczna laska i masz swoj fuckup. To sie nazywa
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @tworczy-czempion-85 - co w takim razie radzisz? Od czego zacząć? Zdaje sobie sprawę z tego, że mocno mi się pokićkało w głowie przez tę sytuację i nie wiem jak sobie z tym mam poradzić. Co mogę zrobić w życiu, żeby było lepiej? Czy tak jak mówisz, dysonans poznawczy, co zrobić, żeby go wyeliminować albo jak ja to nazwałem, lęk opisany wyżej?

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
twórczy-czempion-85: @mirko_anonim: pierwsze co to przestan byc needy w kontekscie tej relacji (a najlepiej ogolnie zyciowo). Nie badz zalezny, zeby Twoj dobrobyt (psychiczny) nie byl zalezny od tego czy ta relacja wypali (wiem, ze jest ladna, ale wyluzuj).

Po drugie przyjrzyj sie temu czego sie boisz - jak to zrozumeisz to przestaniesz sie bac. Well, po pierwszym punkcie moze sie okazac ze to bylo to

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
twórczy-czempion-85:

co zrobić, żeby go wyeliminować albo jak ja to nazwałem, lęk opisany wyżej?

@mirko_anonim: nie probuj go wyeliminowac tylko zrozumiec. Jestes zapewne bardzo mlody i jeszcze nie rozumiesz, ze emocje probuja Ci przekazac informacje, a kiedy sie im przyjrzysz i z tej informacji skorzystasz to one
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): poniekąd rozumiem, bo tak jak mowisz jestem overthinkerem i muszę bardziej wyluzować - ale akurat nie do konca rozumiem co masz na mysli przez "needy", czyli mam się nie angażować i nie myśleć o tej relacji na zasadzie co będzie to będzie? czy w takich przypadkach po prostu ta relacja nie staje się niewystarczająca?

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
  • Odpowiedz