Wpis z mikrobloga

• 176
@Pantagruelion:
W czym problem? Pomijając to, że natężenie pola kilkaset metrów od BTSa jest takie jak w mieszkaniu z domowego routera wifi (100-1,000 µW/m²) to jeszcze w pobliżu masztu jest ono niewielkie, bo jesteś w "cieniu" nadajnika z typową anteną sektorową.

Inna sprawa, że promieniowanie elektromagnetyczne o tych długościach fali nie ma żadnego udowodnionego naukowo wpływu na organizmy żywe. Jedyne co może ono powodować to przy ogromnych mocach (setki Watów,
smk666 - @Pantagruelion: 
W czym problem? Pomijając to, że natężenie pola kilkaset me...

źródło: Radiation-Pattern-of-a-typical-Mobile-Tower-Antenna

Pobierz
  • Odpowiedz
@smk666: W tym dokładnie to co napisałeś...może być nieszkodzliwe a możę być śmiertelne..to stara technologia wojskowa. Ktoś wpadł na pomysł ,że jak zrolować te antenty i nadajniki na danym terenie to mozna w czasie rzeczywistym zarządzać trzodą. A jak trzoda zacznie się gromadzić albo zachowywać nie prawilnie i nie tak jak chce zarządca danej chlewni. To przypiec główki mozną i się rozbiegną albo spalić pare główek aby mądrości długoterminowej nabrały...Brak
  • Odpowiedz
W tym dokładnie to co napisałeś...może być nieszkodzliwe a możę być śmiertelne..to stara technologia wojskowa. Ktoś wpadł na pomysł ,że jak zrolować te antenty i nadajniki na danym terenie to mozna w czasie rzeczywistym zarządzać trzodą. A jak trzoda zacznie się gromadzić albo zachowywać nie prawilnie i nie tak jak chce zarządca danej chlewni. To przypiec główki mozną i się rozbiegną albo spalić pare główek aby mądrości długoterminowej nabrały...Brak Ci wyobraźni to
  • Odpowiedz
@Kouros Tak jestem foliarzem XD wole to niż bycie świnią do tego głupia bo zadufaną w sobie. A pomidory zimą nie polecam ilość związków szkodliwych dla jelit zarówno ludzi jak i świń. I powie Ci to zarówno foliarz co pod folią sadzi pomidorki(tak jak Ja) oraz zwykły zbieracz warzyw z hydroponiki z Holandi.
  • Odpowiedz
@SzubiDubiDu: Jawol warchlaczku. Toż do mnie piszesz właśnie..to jest reakcja która wyuczyłeś w pssst dzięki ekranom kineskopowym i psst ciepłokrystlicznych też...pst.. Możecie tu przygarnać więcej antyFoliarzy z chlewa?Coś mało was dzisiaj..a ja potrzebuje rozgłosu jak każdy foliarz i to z Moskwy psst.
  • Odpowiedz
@Pantagruelion: jestes typowym zwyklym kretynem, który myśli ze jest oswiecony. To ze sobie wyobrazisz latające świnie nie znaczy ze jest to mozliwe, a tobie zwyczajnie brakuje wiedzy czy tez inteligencji zeby weryfikować wiec wyobrazasz sobie rzeczy które sa zwyczajnie nie mozliwe, ale dla ciebie tak bo nie ogarniasz nawet podstaw fizyki
  • Odpowiedz
eszcze w pobliżu masztu jest ono niewielkie, bo jesteś w "cieniu" nadajnika z typową anteną sektorową.

@smk666: chyba że akurat twoje mieszkanie trafi w "side lobes"...
  • Odpowiedz