Wpis z mikrobloga

via Android
  • 56
@TobiaszSuchy bardzo prawdziwe, często to widać u osób które są ekspertami w jakiejś dziedzinie, a we wszystkim innym są jak dzieci i to we mgle. I się potem zastanawiasz jak ten pan który doskonale zna się na historii nie umie sobie zrobić jajecznicy czy włączyć komputera
  • Odpowiedz
@szzzzzz: Kłótnie z idiotą są jak zapasy ze świnią w błocie. Jest się z góry na przegranej pozycji - druga strona ma większe doświadczenie i jej się to podoba.
  • Odpowiedz
@szzzzzz: No dlatego zrezygnowałem z dokktoratu, bo nie widziałem tylu bezradnych ludzi w jednym miejscu naraz. Tym bardziej dziwią mnie ludzie tutaj, którzy podbijają sobie ego studiami i tytułami naukowymi, jeszcze pisząc o plebsie. Przecież to co się dzieje na polskich uczelniach to jest dramat (choć są oczywiście chwalebne wyjątki ale sam system promuje miernoty).
  • Odpowiedz
@szzzzzz: to otwarty umysł pozwala na konstruktywną rozmowę. Inteligencja to tylko bystrość umysłu, a nie zdolność do zmiany. Ludzi inteligentnych i głupich bo upierających się przy swoim punkcie widzienia za wszelką cenę jest pierdyliard. Musk jest idealnym przykładem.
  • Odpowiedz