Aktywne Wpisy

cześć wykopowicze! 🌟 właśnie przeczytałem świetny artykuł na rocketjobs.pl o klauzuli RODO w CV na 2025 rok, i chciałem się tym podzielić, bo temat, jak się okazuje, jest ważniejszy, niż niektórzy z nas myślą. 🧐
kiedy aplikujemy na nowe stanowisko, pamiętamy o profesjonalnym i atrakcyjnym CV, ale klauzula o przetwarzaniu danych osobowych? no właśnie! to nie jest tylko papierologia, to kluczowy element chroniący nasze dane i pozwalający pracodawcy na ich legalne przetwarzanie. co
kiedy aplikujemy na nowe stanowisko, pamiętamy o profesjonalnym i atrakcyjnym CV, ale klauzula o przetwarzaniu danych osobowych? no właśnie! to nie jest tylko papierologia, to kluczowy element chroniący nasze dane i pozwalający pracodawcy na ich legalne przetwarzanie. co

wjtk123 +29

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Ulałem się jak świnia, 172 cm wzrostu, 103 kg żywej wagi.
Próbowałem już wielu rzeczy od ważenia każdego spożytego grama jedzenia po wegetarianizm. Efekt jo-jo nadchodzi po jakich 2 - 3 tygodniach i jest nie do zatrzymania. PO narodzinach córki czas mi się ograniczył i to bardzo, skończył się rowerek czy bieganie + do tego dochodzi praca biurowa i start budowy chaty zaraz.
Nie mam czasu rano na śniadanie, często je pomijam i po drodze jadę po pączka (╯︵╰,) ogólnie jem za dużo wszystkiego, słodyczy i normalnych posiłków
#odchudzanie
Czy to zdrowa metoda to nie wiem, ale w przypadku mojego znajomego zadziałała i nie ma efektu jojo.
Sposobów jest masa, zależy od Ciebie który wybierzesz. Zmiana proporcji na talerzu na korzyść warzyw (a mniej mięsa/węgli), unikanie przetworzonych produktów, wyeliminowanie podjadania syfu na rzecz np orzechów, owoców czy warzywek z hummusem, klepanie kroków (co potrafię zrozumieć bo mam straszliwą awersję do biegania i jak budowałem kondycję to wolałem przespacerować się