Aktywne Wpisy

Dewator96 +138
Ciekawe w sumie skąd się wzięlo przekonanie polskich kiboli o tym że Litwa to nasz wróg i trzeba z nimi jechać... przecież obecnie to nasz sojusznik w NATO, państwo baltyckie, wspolna historia itp.
#mecz
#mecz
spike10 +449
czemu te polskie patrioty wyzywają Litwinów od k---w? xd zrozumiałbym jakbyśmy z kacapami grali
#mecz
#mecz

![Kolejny przykład tego jak producenci utrudniają naprawę sprzętu AGD - [ENG]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/51cf8f734b3be5d7eb8ce95269a499f0b0ff360474efaf4f42dd361f8e42a10d,q80.jpg)

Ulałem się jak świnia, 172 cm wzrostu, 103 kg żywej wagi.
Próbowałem już wielu rzeczy od ważenia każdego spożytego grama jedzenia po wegetarianizm. Efekt jo-jo nadchodzi po jakich 2 - 3 tygodniach i jest nie do zatrzymania. PO narodzinach córki czas mi się ograniczył i to bardzo, skończył się rowerek czy bieganie + do tego dochodzi praca biurowa i start budowy chaty zaraz.
Nie mam czasu rano na śniadanie, często je pomijam i po drodze jadę po pączka (╯︵╰,) ogólnie jem za dużo wszystkiego, słodyczy i normalnych posiłków
#odchudzanie
Czy to zdrowa metoda to nie wiem, ale w przypadku mojego znajomego zadziałała i nie ma efektu jojo.
Sposobów jest masa, zależy od Ciebie który wybierzesz. Zmiana proporcji na talerzu na korzyść warzyw (a mniej mięsa/węgli), unikanie przetworzonych produktów, wyeliminowanie podjadania syfu na rzecz np orzechów, owoców czy warzywek z hummusem, klepanie kroków (co potrafię zrozumieć bo mam straszliwą awersję do biegania i jak budowałem kondycję to wolałem przespacerować się