Wpis z mikrobloga

Jakie to jest g---o ten FS2024 to nie mam pytań. Wziąłem na miesiąc game passa żeby zobaczyć czy to już ma sens, ale nie - nie ma sensu. Pierwsze odpalenie i już w menu CPU i GPU pracują pod 100% obciążeniem, temperatury na maksa - myślę sobie co jest? No dobra, restart, uspokoiło się. Odpalam jakiś lot testowy i co z tego że trzyma 60 FPS (monitor 60hz) skoro stuttering, jakieś przycinki czy inne gunwo uniemożliwiają spokojny lot. Jak można wypuszczać takie g---o i kasować za to ponad 500 PLN za wersję DELUXE. FS2020 przy tym chodzi jak masło. Tragedia.
#flightsimulator #msfs #msfs2024 #symulatory #lotnictwo
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@JAuStURYErSE: z tego co kojarze to z FS2020 na premiere tez nie bylo kolorowo - widocznie po prostu trzeba dac chwile produktowi pozyc zanim zostanie dobrze zoptymalizowany ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@LordLookas: i5 14600KF, 4070 SUPER, 32GB ramu. Bardziej mi chodzi o to że są takie wkurzające błędy jak randomowe crashe do pulpitu, zakończenie lotu zawsze kończy się zwiechą, dziwnie pracująca kamera, jakieś dziwne błędy w trakcie lotu - sama symulacja działa płynnie, stabilne 60 FPS, stuttering występuje czasami, ale co z tego skoro jest masa niedoróbek. Póki co zostanę przy 2020 i będę obserwować rozwój sytuacji. Może po SU1 się
  • Odpowiedz
@JAuStURYErSE ja nie mam u siebie takich problemów, od czasu do czasu zdarzało mu się zawiesić albo wyrzucić do pulpitu ale to sporadycznie. Owszem premiera to był falstart ale później było już lepiej.
  • Odpowiedz