Aktywne Wpisy

DwieLinieBOTv3 +621
Lekarz przeciwny zwiększeniu liczby lekarzy: dobry czas na zakup nieruchomości
Bot losowo łączy 2 tytuły z popularnych znalezisk w jedno "zdanie".
#dwielinie ☕ postaw kawę
Bot losowo łączy 2 tytuły z popularnych znalezisk w jedno "zdanie".
#dwielinie ☕ postaw kawę
future_ +37
Chirurg opowiadał, że pacjenci często byli niezaopiekowani i dochodziło do sytuacji, kiedy byli odnajdywani po kilku godzinach martwi np. w toalecie i wykonywano im tomografię. - Żeby coś markować, robić dokumentację. O tym wie cały szpital, ale nikt nic nie robi - mówił.
#lekarz #lekarz100k #warszawa #ursynow
#lekarz #lekarz100k #warszawa #ursynow

Kobiety są dziwne.
Tydzień temu miałem awanturę o to jak to się nie staram, jak nie czuje ode mnie, że mi na niej zależy. Więc zapytałem, czy to jedyny powód dla którego są kłótnie, stwierdziła, że tak.
Wczoraj więc kupiłem kwiatka, odebrałem ją z pracy, przywiozłem, zrobiłem jedzenie, zadbałem, żeby mogła odpocząć, bo miała naprawdę meczący tydzień i co?
Zrobiła mi awanturę z zupełnie innego powodu xD Takiego zleżanego, który czasem wraca, wtedy gdy chce się spiąć a nie ma o co.
Spytacie czy było warto.. Nie było.
#logikarozowychpaskow #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
Ale tak się zachowują tylko patusiary bez wartości, które nie nadają się do długoterminowych relacji.
no i jak wyżej: serio myślałeś ze długi czas zaniedbywania jej naprawisz jednym głupim