Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Kobiety są dziwne.
Tydzień temu miałem awanturę o to jak to się nie staram, jak nie czuje ode mnie, że mi na niej zależy. Więc zapytałem, czy to jedyny powód dla którego są kłótnie, stwierdziła, że tak.
Wczoraj więc kupiłem kwiatka, odebrałem ją z pracy, przywiozłem, zrobiłem jedzenie, zadbałem, żeby mogła odpocząć, bo miała naprawdę meczący tydzień i co?
Zrobiła mi awanturę z zupełnie innego powodu xD Takiego zleżanego, który czasem wraca, wtedy gdy chce się spiąć a nie ma o co.

Spytacie czy było warto.. Nie było.

#logikarozowychpaskow #zwiazki

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

• 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: bo dajesz sobie wejść na głowę. Baba Ci robi shit-test w związku i patrzy czy się ugniesz czy nie. Jak się ugniesz to traci szacunek i masz problem. Po prostu jej powiedz, że masz dość a jak Ci zrobi ciche dni to trudno, ona musi zrozumieć że sobie świetnie poradzisz bez niej.
  • Odpowiedz
Baba Ci robi shit-test w związku i patrzy czy się ugniesz czy nie.

Ale tak się zachowują tylko patusiary bez wartości, które nie nadają się do długoterminowych relacji.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim z Twojego opisu ona się słabo zachowała, ale czy ja dobrze rozumiem, że po jednym dniu z zaangażowaniem liczyłeś na to że już będzie dobrze? Tzn rozumiem że chciałbyś docenienia a nie kłótni, ale jeśli mało się angażowałeś to wyjście na prostą zajmie więcej czasu niż jeden dobry dzień. Tak samo bezsensowne i naiwne jest pytanie czy to tylko przez to są kłótnie. Co można na to odpowiedzieć jeśli nic
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: tak na dobrą sprawę to ona nie zrobiła nic nielogicznego. powiedziała ci ze robiła awantury z powodu X, ty "naprawiłeś" błąd X, więc ona teraz może robić awantury z powodu Y ( ͡° ͜ʖ ͡°) chciałeś wydymać freda, a to fred wydymał cię ( ͡° ͜ʖ ͡°)

no i jak wyżej: serio myślałeś ze długi czas zaniedbywania jej naprawisz jednym głupim
  • Odpowiedz